שער גדול לניקו, בילבאו יצאה מהמשבר

הבאסקים השיגו 0:1 מול אוביידו. רק 1:1 לבטיס מול ולנסיה. 0:1 למאיורקה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   09.11.25 - 16:53
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo By Ricardo Larreina/Europa Press via Getty Images)
(Photo By Ricardo Larreina/Europa Press via Getty Images)

אחרי שהחל בסוף השבוע, המחזור ה-12 של הליגה הספרדית נמשך היום (ראשון) עם עוד ארבעה משחקים - בין ליגת האלופות לפגרת הנבחרות. זה מה שקרה הערב ב"לה ליגה".

אתלטיק בילבאו - אוביידו 0:1
אחרי שלושה משחקי ליגה ללא ניצחון, ושלושה הפסדים רצופים בכל המסגרות, הבאסקים חוזרים לנצח - עם הרבה זיעה. וזה קרה בזכות רגע של קסם מצד הכוכב, ניקו וויליאמס - האיש שכל אירופה רדפה אחריו, חווה רדיפה מצד הבלם - אבל הצליח לברוח ממנו היטב, חדר לרחבה וירה כדור חזק מזווית קשה לרשת. 0:1 לבאסקים, שהחזיק מעמד עד הסיום - והוציא את בילבאו מהמשבר, כשהיא חוזרת למקום השביעי. אוביידו תקועה עדיין במקום האחרון עם 8 נקודות.

מאיורקה - חטאפה 0:1
אחרי שלושה ניצחונות רצופים בכל המסגרות, האורחת נעצרה הודות לשער של מי אם לא ודאט מוריצ'י שכבש בדקה ה-14. היא איבדה גובה בצמרת ונשרה למקום השמיני עם 17 נקודות אחרי 12 מחזורים. המנצחת מנגד, שיפרה את מאזנה ל-12 נקודות והיא במקום ה-15, מרחק שתיים בלבד מהקו האדום.

ולנסיה - בטיס 1:1
האנדלוסים נעצרו אחרי שלושה ניצחונות בכל המסגרות גם כן והתרחקו מהרביעייה הראשונה כשהם במקום החמישי עם 20 נקודות. העטלפים מנגד, אומרים תודה על כל נקודה, כשהם עדיין רק עם שני ניצחונות ורק הפרש שערים מונע מהם להיות מתחת לקו. קוצ'ו הרננדס כבש את הראשון בדקה ה-74, לואיס ריוחה קבע את תוצאת המשחק בדקה ה-82.