תוותר? הדילמה המורכבת של ריאל מדריד

ניצחון באספניול, ובארסה עלולה לחגוג אליפות מול הבלאנקוס. ההרכב המשוער

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   03.05.26 - 14:28

תגיות: ריאל מדריד

Getting your Trinity Audio player ready...
ריאל מדריד תעלה הערב (ראשון) למשחק חשוב מול אספניול, משחק שמביא איתו שאלה לא שגרתית עבור הבלאנקוס. המדרידאים מרחק 14 נקודות מברצלונה כשנותרו 15 בקופה, כך שמצב בו הם מסיימים בתיקו או מפסידים יבטיח לברצלונה את האליפות. אם ריאל תנצח, היא עלולה לראות את ברצלונה זוכה באליפות מולה בקלאסיקו בקאמפ נואו, בו נקודה אחת תספיק לקבוצה החזקה של האנזי פליק.

המאמן אלבארו ארבלואה צפוי לפתוח בהרכב החזק ביותר, כשוויניסיוס וברחים דיאס יפתחו בהרכב. ההתלבטות היחידה של ארבלואה היא בקישור, בין טיאגו לאדוארדו קמאבינגה. "זה עניין של גאווה", נכתב ב'אס'. "עכשיו עולה שאלת משמר הכבוד, כשהפעם האחרונה בה היה משמר כבוד בקלאסיקו הייתה ב-2008". מעולם, יש לציין, ברצלונה או ריאל לא זכו באליפות באופן רשמי בקלאסיקו.


שחקני ברצלונה ערכו משמר כבוד לריאל מדריד בסיום 2007/08, כשבין היתר ליאו מסי, צ'אבי וקרלוס פויול עמדו ומחאו כפיים לריאל אחרי הזכייה באליפות, שנה לפני המינוי של פפ גווארדיולה ששינה את המועדון. נטען כי ב-2017 ברצלונה לא נתנה לריאל מדריד משמר כבוד, מצב בו השחקנים של הקבוצה עומדים בין שני הצדדים של האלופה ומוחאים כפיים, אחרי הזכייה בגביע העולם למועדונים ב-2017.

הליגה היא סיפור אחר, ובכל מקרה - ריאל יכולה למנוע את החגיגות, אם תנצח את אספניול ואת ברצלונה בקאמפ נואו. קיליאן אמבפה הפצוע ייעדר גם הפעם, כשאספניול במקום ה-12 אחרי פתיחת עונה טובה.

ההרכב המשוער: אנדריי לונין; טרנט אלכסנדר-ארנולד, אנטוניו רודיגר, דין האוסן, אלבארו קרראס; אורליאן טשואמני, ג'וד בלינגהאם, פדה ואלוורדה, טיאגו פריטראץ' (אדוארדו קמאבינגה); ברחים דיאס, ויניסיוס.