תגיות: דניאל פרץ, מנור סולומון
התקציר באדיבות "ספורט 1"
המעבר של דניאל פרץ לא יעניק לו רק את הכבוד להיות חלק מאחד ממועדוני הפאר של הכדורגל העולמי, אלא גם את אחד החוזים הגדולים ביותר עבור כדורגלן ישראלי. השוער שגדל במכבי תל אביב ייכנס לרשימה מכובדת של שחקנים שירוויחו העונה מיליון יורו מעלה כשכר בסיס.
הרשימה הזו הנתפחה העונה בעקבות הכניסה החזקה של הליגה מאיחוד האמירויות לשוק הישראלי. מנור סולומון אמנם מאייש את הפסגה עם שכר בסיס של שלושה מיליון יורו לעונה בטוטנהאם מהפרמיירליג, אך אחריו נמצאים עומר אצילי ומונאס דאבור, שעברו בקיץ האחרון לליגה המתפתחת במפרץ.
ערן זהבי הוא הנציג היחיד לליגת העל, ונדמה שאף אחד גם לא יתקרב לגובה החוזה שלו בשנים הקרובות וסוגרים את הרשימה פרץ, שהוא גם הצעיר ביותר מבין השמונה, ונטע לביא, שמשחק בגמבה אוסקה מיפן. חלון ההעברות באירופה עדיין לא הסתיים, כך שבקרוב עשויים שחקנים נוספים להיכנס לרשימה.
מנור סולומון (טוטנהאם) - שלושה מיליון יורומונאס דאבור (שבאב אל אהלי) - שני מיליון יורועומר אצילי (אל עין) - 1.8 מיליון יורושון וייסמן (גרנאדה) 1.5 מיליון יורודניאל פרץ (באיירן מינכן) - 1.25 מיליון יורוערן זהבי (מכבי ת"א) 1.2 מיליון יורואלי דסה (דינמו מוסקבה) 1.1 מיליון יורונטע לביא (גמבה אוסקה) - מיליון יורו
*שכר בסיס לעונה