תגיות: הליגה האיטלקית, הליגה האנגלית, הליגה הגרמנית, הליגה הספרדית, הליגה הצרפתית
מחזורי סוף השבוע יצאו הערב (שישי) לדרך בחמש הליגות הבכירות, עם שישה משחקים, כשבמוקד נוטינגהאם פורסט גברה 1:3 על לסטר וסביליה חזרה לנצח עם 0:2 על אספניול.לסטר - נוטינגהאם פורסט 3:1אחרי שלושה משחקים ללא ניצחון, קבוצתו של נונו אספיריטו סנטו קטעה את הרצף במשחק שפתח את המחזור התשיעי. ראיין ייטסכבש ראשון בדקה ה-16, ג'יימי וארדי השווה (23), אך על הניצחון היה חתום כריס ווד עם צמד במחצית השנייה (47, 60).
אספניול - סביליה 2:0אחרי התבוסה 5:1 הכואבת לברצלונה, האנדלוסים התאוששו על אדמת קטלוניה נגד התוכים האומללים, שורשמים הפסד אביעי בחמישה מחזורים. דודי לוקבאקיו הבלגי כבש את שני השערים למנצחת עוד לפני ההפסקה (20, 45).
¡¡¡FINAL DEL PARTIDO!!! 🔵 0⃣- 2⃣ ❤️ (101') #EspanyolSevillaFC pic.twitter.com/1qsRAodnyu— Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) October 25, 2024
¡¡¡FINAL DEL PARTIDO!!! 🔵 0⃣- 2⃣ ❤️ (101') #EspanyolSevillaFC pic.twitter.com/1qsRAodnyu
אודינזה - קליארי 0:2הזברטות עם ניצחון שני בשלושת המשחקים האחרונים, כאשר קליארי קטעה רצף של שלושה משחקים ללא הפסד, במשחק שבו שיחקה 60 דקות בחיסרון מספרי בעקבות הרחקה בצהוב שני של אנטואן מקומבו בדקה ה-30. לרונצו לוקה כבש ראשון (38), וקינן דייויס האנגלי הכפיל בדקה ה-78.טורינו - קומו 0:1אחרי שלושה הפסדי ליגה רצופים, טורו חזרה לנצח נגד קבוצתו של ססק פברגאס, שמצידה עם נקודה בודדת בשלושת המחזורים האחרונים. שער של אליו אנג'י השוודי הכריע בדקה ה-75.מיינץ - בורוסיה מנשנגלדבאך 1:1המשחק שהפגיש את שתי הקבוצות ממרכז הטבלה במסגרת המחזור ה-8 הסתיים בחלוקת נקודות. שטפן ליינר העלה את המארחת ליתרון עם שער עצמי בדקה ה-55, אך למזלו, טים קליינדיסנט מיהר להגיב והשווה תוך שתי דקות (57).ראן - לה האבר 0:1קבוצתו של ז'וליאן סטפן הגיע למשחק הזה הגיע למשחק הזה עם ארבעה משחקים רצופים ללא ניצחון בליגה, אך למזלה היא קיבלה יריבה בהזמנה, לה היא הנחילה הפסד שישי ברציפות בזכות שער של אנדרס גומס בדקה ה-54.