בשל המלחמה: סיידורף צפוי לעזוב את איראן

דיווח: כוכב העבר, שמונה ליועץ הספורטיבי של איסטגלל, יעזוב אחרי חודש

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   15.06.25 - 14:49
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

יומיים חלפו מאז החלה המלחמה של ישראל ואיראן, והשפעותיה על עולם הספורט כבר מורגשות. קלרנס סיידורף, אגדת העבר שהצטרף רק לפני חודש לאיסטגלל, יעזוב את המועדון.

סיידרוף, כוכבה לשעבר של אייאקס, מילאן וריאל מדריד, מונה לתפקיד במועדון במטרה לייעץ לצוות המקצועי על שחקנים אירופאיים, ולעזור למשוך שחקנים בפרופיל גבוה. לפי הדיווח ההולנדי הגיע לטהרן לפני עשרה ימים כדי להתחיל את עבודתו, לאחר שבמשך שנים ניסו להביאו למועדון גם בתור מנהל מקצועי ואף בתור מאמן. עד כה המועדון לא הגיב בנושא, אך כל הסימנים מצביעים על כך שייפרד מהאיראניים.

מועדון איסטגלל הוא המועדון הוותיק ביותר בטהרן, ויש לו 10 זכיות בליגה האיראנית ו-8 זכיות בגביע המקומי ואף 2 זכיות בליגת האלופות של אסיה.

זו לא הפרשה היחידה שנוגעת למלחמה, לאחר שנודע שמהדי טארמי, שחקנה של אינטר נשאר באיראן ולא ישתתף באליפות העולם למועדונים בעקבות הסגר האווירי במדינה.