תגיות: ליברפול, מילאן
מסעות המשחקים ברחבי העולם, במסגרת קדם העונה נמשכים: היום (שבת) אירח אצטדיון קאי טאק בהונג קונג קרב ענקיות - כאשר אלופת אנגליה ליברפול פגשה למשחק ידידות את מילאן, והפסידה 4:2. זהו משחק ההכנה השני לקבוצה של ארנה סלוט, וההפסד הראשון שלה עד כה בקדם העונה.
סלוט פתח לראשונה עם הכוכב פלוריאן וירץ, ששיחק מחצית ולא השפיע רבות. שחקני רכש נוספים דוגמת ג'רמי פרימפונג, מילוש קרקז והשוער גיורגי ממארדשווילי עלו במחצית השנייה. מילאן עלתה על הלוח בפעם הראשונה בדקה ה-10 משער של רפאל לאאו, אך דומיניק סובוסלאי הצליח להשוות עבור ליברפול בדקה ה-26.
במחצית השנייה החלו החילופים הסיטוניים, כאשר באחד מהם נואה אוקאפור עלה במקומו של כריסטיאן פוליסיץ'. בדקה ה-52 לאאו בישל לרובן לופטוס-צ'יק את ה-1:2 של מילאן, ושמונה דקות לאחר מכן אוקאפור הבקיע את השלישי. קודי גאקפו צימק בדקה ה-93, אך דקה לאחר מכן אוקאפור השלים צמד - וקבע את תוצאת המשחק, 2:4 למילאן.
במשחק הבא שלה באסיה, ליברפול תשחק נגד יוקוהמה מרינוס, קבוצתו של דין דוד, ב-30.7. לאחר מכן, מצפה לה עוד משחק הכנה נגד אתלטיק בילבאו - וב-10 באוגוסט היא תפתח רשמית את העונה, במשחק מגן הקהילה נגד מחזיקת הגביע קריסטל פאלאס.