צפו באירוע הביזארי: מזוודות נזרקו לדשא

אוהדים מחו נגד המאמן שהגיב, השחקנים נאלצו לפנות את התיקים. הסיפור המלא

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   06.08.25 - 11:19
Getting your Trinity Audio player ready...
ברחבי העולם, ולעיתים גם בישראל, אוהדי כדורגל מנסים לעשות הכל בכדי לגרום לשינוי בקבוצתם, לא פעם במחאות נגד ההנהלה או המאמן. שלשום (שני) בדרבי של קובנה, קיבלנו דוגמא מקורית במיוחד לנסיון שכזה, שהפכה לוויראלית למדי.

בפתיחת משחק בין FK ז'לגיריס לקאונו ז'לגיריס במסגרת המחזור ה-23 בליגה הליטאית, במחאה כנגד מאמן הקבוצה ולדימיר צ'בורין, השליכו מהיציע אוהדי FK מספר לא קטן של מזוודות לכר הדשא, במחאה כנגד מאמן הקבוצה ולדימיר צ'בורין, במטרה ל"עודד" אותו לארוז את חפציו ולהתפטר.

בזמן שהמשחק מיד נעצר והשחקנים המובכים נאלצו לפנות את המזוודות מהמגרש, המאמן, בתוגבה די מפתיעה, בחר דווקא למחוא כפיים לקהל.

דרך הפעולה אמנם מפתיעה, אבל הביורת והכעס של האוהדים פחות. לאחר שזכתה באליפות בעונה שעברה, FK נמצאת העונה רק במקום ה-7 בליגה המקומית, 21 נקודות מאחורי היריבה העירונית, שגברה עליה אמש 1:2 באותו משחק.

אגב, אותה זכייה באליפות סידרה לז'לגיריס מוקדם יותר הקיץ את הכרטיס למוקדמות ליגת האלופות, שם היא הודחה כבר בסיבוב הראשון להמפטון ספרטנס, יריבת מכבי ת"א במוקדמות הקונפרנס.