תגיות: יובנטוס, ריאל מדריד
נקמה? לא מול קבוצה כמו ריאל מדריד. אחרי עשרה חודשים, יובנטוס קיוותה להחזיר לבלאנקוס על התבוסה הכואבת בגמר ליגת האלופות, אבל שוב איכזבה וחטפה 3:0 בטורינו. הסיכויים של מסימיליאנו אלגרי וקבוצתו להעפיל לחצי הולכים ומצטמצמים.
ג'אנלואיג'י בופון, ששוב ירד מנוצח מול רונאלדו: "הוא בשיאו? לא, אני חושב שזה היה רונאלדו הרגיל. אפשר להשוות אותו ואת מסי למראדונה ולפלה על מה שהם עושים עונה אחרי עונה. עשינו כמה טעויות, אבל זה יכול לקרות כשפוגשים את הטובים ביותר. מרגישים אכזבה אמיתית כי כנראה שלא נעלה. זה ממש חבל, אבל נגד קבוצות מסוימות צריכים להישאר רגועים ולברך אותם כי אובייקטיבית הם קבוצה חזקה יותר".
מאסימיליאנו אלגרי, הודה: "ריאל הייתה קטלנית בכדור האחרון. לא זוכים בליגת האלופות שלוש פעמים בארבע שנים במקרה. אנחנו צריכים לחשוב על הליגה ואחר כך להגיע למדריד ולשחק את המשחק שלנו. אני מאוכזב מהשער השלישי כי בנקודה הזו היינו עוד יכולים להפוך את הסיפור בגומלין. עכשיו זה יהיה בלתי אפשרי".
Gianluigi Buffon must absolutely hate Cristiano Ronaldo, so fair play to him for this. 👍 pic.twitter.com/fCJ3KOrp0D— Football__Tweet (@Football__Tweet) April 3, 2018
Gianluigi Buffon must absolutely hate Cristiano Ronaldo, so fair play to him for this. 👍 pic.twitter.com/fCJ3KOrp0D
Through victory and defeat we keep fighting #TOGETHER 💪🏳🏴#JuveRM pic.twitter.com/tZuNkYvOKI— JuventusFC (@juventusfcen) April 3, 2018
Through victory and defeat we keep fighting #TOGETHER 💪🏳🏴#JuveRM pic.twitter.com/tZuNkYvOKI