לפני פרנקפורט: טר שטגן חזר לסגל ברצלונה

השוער הגרמני לא צפוי לשחק. הקטאלונים זקוקים לניצחון בשביל הטופ 8

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   09.12.25 - 14:16
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

ניצחון אחד בארבעה משחקים - זה הרצף הרע בו ברצלונה נמצאת בליגת האלופות. הקטאלונים יארחו את פרנקפורט במטרה לשים את עצמה בעמדה טובה להעפלה אוטומטית לשמינית הגמר, אבל במקביל במועדון מתעסקים במצבו של רונלד אראוחו.

כעת, לפי דיווחים בתקשורת הקטאלנית, מתברר כי מצבו של אראוחו הרבה יותר גרוע ממה שחשבו. הבלם, שביקש פסק זמן מהקבוצה עלול אפילו שלא ללבוש יותר את החולצה של ברצלונה יותר ולא לחזור לקבוצה.

חשוב לציין כי פיזית, מצבו של אראוחו מצוין - אבל מאז הכרטיס האדום המוקדם שספג נגד צ'לסי בליגת האלופות, וגם מעט זמן לפניו, הוא נמצא תחת לחץ אישי אדיר - שמשפיע ישירות על תפקודו בקבוצה. 

מלבד אראוחו, ברצלונה תיאלץ להסתדר גם ללא דני אולמו, שנפצע בכתף ונעדר גם מהניצחון על בטיס בליגה הספרדית וכמובן ללא גאבי, שאמור לחזור לכשירות רק בעוד כחודשיים, וכמובן דני אולמו הפצוע בכתף.

מי שחזר מפציעה הוא מארק אנדרה טר שטגן, אלא שנראה שלהאנזי פליק יש העדפה ברורה בעמדת השוער. "ז'ואן גרסיה הוא השוער הראשון שלנו", הכריז במסיבת העיתונאים לפני המשחק.

לרשות פליק יעמדו כל הכוכבים בהתקפה שכוללים את רוברט לבנדובסקי, לאמין ימאל, ראפיניה, פראן טורס ומרקוס רשפורד. הקטאלונים חייבים לנצח את כל המשחקים שלהם על מנת לשמור על סיכוי לטופ 8 באלופות.