לא שגרתי: דה חאה יצא להגנתו של קינסקי

שוער פיורנטינה, שגדל באתלטיקו, תמך במקבילו מטוטנהאם. סימאונה התייחס

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   11.03.26 - 08:55

תגיות: טוטנהאם

Getting your Trinity Audio player ready...
קשה להיות שוער. מעטים יודעים את זה טוב יותר מדויד דה חאה, אחד השוערים הגדולים של מנצ'סטר יונייטד בשנים האחרונות וכיום בפיורנטינה לצד מנור סולומון. אחרי ה-5:2 הכואב מאתלטיקו מדריד, הקבוצה בה דה חאה גדל, הוא יצא להגנתו של קינסקי.

"רק מי שהיה שוער יודע איך זה", אמר דה חאה. "תרים את הראש. ההזדמנות שלך תגיע". ההתייחסות של דה חאה נחשבת לנדירה, הן עבורו והן עבור כדורגלנים באופן כללי, וזכתה לכותרות אוהדות בספרד.


מאמן הקבוצה איגור טודור אמר: "אני והקבוצה איתו. הוא מבין מדוע הוא הוחלף. הוא שוער טוב מאוד. הסיפור גדול יותר משחקן אחד, תמיד. גם במשחק כזה". טודור הבהיר כי השמועות על כך שכריסטיאן רומרו ביקש ממנו להחליף את השוער שקריות.

מאמן אתלטיקו דייגו סימאונה אמר ש"לא ראיתי חילוף כזה ברמת המקצוענים בחיי. אבל אני לא אגיב על החלטות של מאמן אחר. אני מכבד את כולם. אם הוא קיבל החלטה, יש לו סיבה לכך".