תגיות: ליגה אירופית, מכבי תל אביב
דרמה. סאגת קהל החוץ של מכבי תל אביב במשחק מול אסטון וילה בליגה האירופית נגמרה היום (שני) באופן רשמי בצורה דיע מפתיעה. כזכור, וילה הודיעה כי לא תאפשר כניסה של אוהדי הצהובים למשחק בטענה שלא תוכל לאבטח אירוע שכזה, נימוק שכמובן מגיע על רקע המצב הפוליטי בארץ והשפתעתו בעולם.
בתקופה האחרונה צצו דיווחים שונים על כך שהחלטה לא תישאר כפי שהיא, והיא הגיעה עד ראש ממשלת בריטניה, שהבטיח להתערב בנושא ולתגבר את כוחות הביטחון בברמינגהאם. עם זאת, האלופה הישראלית הודיעה כי היא, מרצונה, לא תמכור כרטיסים להתמודדות.
בהודעה המלאה נכתב: "אנו מוקירים את המאמצים של ממשלת בריטניה והמשטרה להבטיח כי שני מחנות האוהדים יוכלו להגיע למשחק בבטחה, ומודים על כל המסרים של תמיכה שקיבלנו מכל רחבי קהילת הכדורגל והחברה בכלל. כמועדון, אנו מאמינים שכדורגל נועד לחבר בין אנשים, ולא להפריד ביניהם. אף אחד לא צריך לחוש בחוסר ביטחון רק משום שהוא מבקש לבוא ולעודד את קבוצתו, או להסס האם להגיע עם משפחתו וחבריו".