לוהט: קניקובסקי כבש גם ב-0:2 על בראגה

קשר פרנצווארוש הבקיע משחק שני ברציפות בליגה האירופית ב-0:2 של קבוצתו במפגש הראשון של שמינית הגמר. 90 דקות ומשחק טוב גם למוחמד אבו פאני

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   12.03.26 - 23:56
Getting your Trinity Audio player ready...

.גבי קניקובסקי ממשיך ביכולת הנהדרת שלו במדי פרנצווארוש, והערב (חמישי) הוא כבש משחק שני ברציפות בליגה האירופית, בניצחון הביתי 0:2 על בראגה הפורטוגלית, במפגש הראשון בשמינית הגמר.

קניקובסקי, שפתח בהרכב של רובי קין לצד מוחמד אבו פאני, קיבל בדקה ה-32 כדור על סף הרחבה מלני ג'וזף, ובעט בשמאל כדור שהטעה את השוער והמשיך לרשת. בדקה ב-43 הקשר הגיע להזדמנות נוספת עם בעיטה לשער, אך הפעם סחט הצלה מלוקאש הורניצ'ק הצ'כי. גם אבו פאני הציג משחק טוב בקישור והוחלף בדקה ה-90.

רק לפני שבועיים הישראלי כבש במשחק הקודם במפעל נגד לודוגורץ, ובסך הכל יש לו שלושה שערים במפעל העונה, ו-6 כיבושים ו-3 בישולים ב-36 הופעות בכל המסגרות.

ליגיונר נוסף שלקח חלק במשחקים הערב הוא יהב גורפינקל שעלה מהספסל בדקה ה-68 לבכורה במדי לרנקה, במשחק שהסתיים ב-0:0 נגד קריסטל פאלאס בסלהרסט פארק במסגרת המפגש הראשון בשמינית גמר הקונפרנס ליג.