"פוקס יהיה לוומבי מה שפארקר היה לדאנקן"

בארה"ב נרגשים מהצמד החדש של הספרס: "סן אנטוניו שוב קבוצת כדורסל מרגשת"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   06.02.25 - 09:53
Getting your Trinity Audio player ready...
דיארון פוקס ערך הלילה (בין רביעי לחמישי) בכורה מוצלחת מאוד במדי סן אנטוניו ספרס. הכוכב החדש של גרג פופוביץ', שהגיע מסקרמנטו, תרם דאבל דאבל נפלא של 24 נקודות ו-13 אסיסטים, בזמן שהכוכב לצידו ויקטור וומבניאמה תרם 24 נקודות ו-12 ריבאונדים, כולל זריקת עונשין קריטית שהכריעה בדרך ל-125:126 על אטלנטה הוקס.

"אני מרגיש שהקבוצה הזו יכולה להפוך לקבוצה מיוחדת", אמר פוקס, "אין הרבה שחקנים כמו וומבי, ואני חושב שזה לא רק הוא - זה כל הסגל שלנו כאן. אני מרגיש שזה הולך להיות משהו יוצא דופן, אני מרגיש שאני הולך לבלות הרבה מאוד שנים על המדים האלה על הגוף שלי. הקבוצה הזו מתקשה בדברים שאני יכול לשפר אותה בהם - ליצור מצבים, לעזור לשחקני הצבע, להלחם הגנה ולהקריס הגנות יריבות".

בינתיים, בתקשורת האמריקאית התלהבו מהצמד החדש של הספרס. "פוקס יהיה לוומבי מה שטוני פארקר היה עבור טים דאנקן", נכתב, "עם זאת, סן אנטוניו עדיין צריכה למצוא את המאנו ג'ינובילי שלה - שחקן נוסף שיכול לייצר מצבי קליעה ומסוגל לשחק בלי הכדור. יש להם עוד עבודה, אבל הם עשו מהלך מעולה עם הטרייד על פוקס".

"אין ספק - וומבי ופוקס מבטיחים עתיד מסקרן במיוחד עבור סן אנטוניו", המשיכו בתקשורת האמריקאית, "שניהם מוכשרים מאוד ויהפכו את הקבוצה הזו לקבוצת כדורסל מרגשת בפעם נוספת".