תגיות: דאלאס מאבריקס
שישה משחקי NBA בלבד נערכו הלילה (בין חמישי לשישי), בערב המשחקים הראשון אחרי דדליין הטריידים. במוקד הלייקרס גברה על גולדן סטייט בחסות משחק ענק של לברון. דאלאס הרשימה וניצחה בבוסטן, כשבמשחק גדול נוסף מינסוטה ניצחה בביתה את יוסטון.
לייקרס (19:30) - גולדן סטייט (26:25) 112:120לוקה דונצ'יץ' וג'ימי באטלר טרם שיחקו, אבל יש ללייקרס שחקן לא רע בשם לברון ג'יימס. בן ה-40 שגילה שהוא ישחק לצד סטף קרי ואנתוני דייויס באולסטאר קלע 42 נקודות עם 17 ריבאונדים ו-8 אסיסטים במשחק בו הלייקרס הובילו במשך 48 דקות, כולל יתרון 26 ברבע השני. הווריירס הצליחו לצמצם ל-5 נקודות בלבד, אך נקודות חשובות של לברון ואוסטין ריבס (23) הכריעו. סטף קרי קלע 37 נקודות למפסידה, מוזס מודי 14 מהספסל.
בוסטון (16:36) - דאלאס (25:27) 127:120אנתוני דייויס טרם ערך את הופעת הבכורה, אך קיירי אירווינג (19 נקודות) ניצח את הסלטיקס בפעם השנייה בלבד ב-17 המשחקים האחרונים מולה. קליי תומפסון קלע 23 מ-25 נקודותיו לפני ההפסקה בה דאלאס ביססה יתרון של כ-15 נקודות בערב קליעה טוב, כשנאג'י מרשל תרם 22 וספנסר דינווידי 20 ב-70% מהשדה.המאבריקס הובילו כמעט בכל המשחק ובוסטון לא הצליחה לצמק באופן משמעותי, אך הורידה 27 הפרש ל-7 ברבע האחרון בשחזור הגמר. ה-MVP מאותה סדרה ג'יילן בראון קלע 25, פייטון פריצ'ארד 21, טייטום ופורזינגיס 17 כל אחד. צפו >>>