פרשן ESPN: "הטרייד על אבדיה נראה די טוב"

בראיין ווינדהורסט החמיא לבלייזרס ולישראלי בפודקאסט שלו: "יש לו עונה טובה"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   12.02.25 - 10:39

תגיות: NBAדני אבדיה

Getting your Trinity Audio player ready...
פורטלנד ודני אבדיה עדיין רחוקים ממקום בפלייאין, במיוחד אחרי שני ההפסדים האחרונים למינסוטה ולדנבר, אבל רצף הניצחונות שלהם לפני כן העניק להם מעט תשומת לב בארה"ב. פרשן ESPN בראיין ווינהורסט שיבח את הבלייזרס, וגם את אבדיה בפודקאסט שלו, ששודר, יש לציין, לפני ההפסד האחרון לדנבר. 

"אנחנו אף פעם לא מדברים על הבלייזרס", ציין ווינדהורסט, "הם לא עשו כלום בדד-ליין, אבל אנחנו צריכים לדבר כך שהם משחקים טוב, במיוחד הגנתית. הם מדורגים במקום הראשון בליגה הגנתית מאז ה-1 בינואר".

"אפשר לדבר על מה הבלייזרס לא עשו, אבל הטרייד עבור דני אבדיה נראה די טוב", המשיך הפרשן, "יש לו עונה טובה, הוא עזר לקבוצה הגנתית, הוא קולע 15 נקודות בממוצע באחוזים טובים".

על טומאני קמארה אמר ווינדהורסט: "הפך לאחד משחקני ההגנה הצעירים המרשימים בליגה". והפרשן טים מקמהון הוסיף: "הוא מסוג השחקנים שכל קבוצה טובה רוצה. יש לו דרך לעשות התקפית, והוא מתפתח בכיוון הזה, אבל הוא שחק טוב הגנתית". 

לעומת ווינדהורסט, מקמהון לא הבין את הקיפאון של הקבוצה בטרייד דד-ליין: "אני יודע שהיה להם רצף ניצחונות והם שיחקו טוב, אבל זה משוגע לגמרי שהקבוצה הזו לא עשתה כלום בטרייד דד-ליין. הם שוב עם אותה קבוצה. הם היו צריכים להזיז את רוברט וויליאמס עבור כל מה שהם יכולים לקבל. זה מרגיש הם עצרו במקום במשך שלוש שנים".