תגיות: NBA, דני אבדיה, סקוט הנדרסון, פורטלנד טרייל בלייזרס
פגרת האולסטאר מאחורינו ומחר בבוקר (שישי, 05:00 שעון ישראל) פורטלנד ודני אבדיה יחזרו לפרקט כשיארחו את לוס אנג'לס לייקרס של לברון ג'יימס ולוקה דונצ'יץ' למפגש מסקרן במיוחד.
הטרייל בלייזרס אמנם הפסידו את שלושת משחקיהם האחרונים, אצל מינסוטה ודנבר (פעמיים), אך לפני כן הם רשמו שישה ניצחונות בית רצופים כחלק מריצה של 10 ניצחונות ב-11 משחקים. לישראלי וחבריו נותרו 27 משחקים לעונה, במהלכם ינסו להמשיך לצמוח ולהוכיח ל-NBA שכדאי לקחת אותם ברצינות - כי העתיד באורגון נראה מזהיר.
רגע לפני החלק השני של העונה, רכז פורטלנד סקוט הנדרסון שנבחר במקום השלישי בדראפט 2023 ערך ראיון בלעדי עם ערוץ הספורט (הראיון נערך לפני משחק הכוכבים העולים באולסטאר)
אנחנו יכולים לומר רשמית שה-NBA שמה לב לפורטלנד טרייל בלייזרס? "כן, קצת. אנחנו צריכים להתרגל לכך שאנחנו מנצחים משחקים ואנחנו צריכים להגיע לכל משחק עם מנטליות מנצחת. כל עוד נשחק ביחד - אנחנו יכולים לעשות את זה".
בפעם שעברה שנפגשנו, בקדם העונה, דיברנו על הפליי-אין כמטרת על. אתם רחוקים חמישה משחקים משם, ואם הייתם במזרח המאזן שלכם (32:23) היה מבטיח לכם מקום בטופ 10 כרגע. למרות העוצמות של היריבות במערב, השגתם ניצחונות גדולים העונה. מה זה מוכיח ל-NBA עליכם ומה זה מוכיח לכם על עצמכם?"שאנחנו מסוגלים לנצח. זה משהו שכבר ידענו, אבל עכשיו זה עובד והליגה רואה את זה. אנשים יתחילו לשים לב אלינו אפילו יותר. עם הכישרון המיוחד שיש לנו בסגל השחקנים יוכלו לעוף לשמיים".
לא רק הבלייזרס הגיעו, אלא גם אתה. היו לך כמה משחקים גדולים העונה, כולל סל ניצחון על יוטה. זה היה הרגע האהוב עליך עד כה? "זה היה כיף, אבל ב-NBA אין לך זמן להתעסק בהצלחות שלך, כי אתה חייב להמשיך הלאה ליום הבא. הייתי אומר שהרגע האהוב עליי היה סל הניצחון, או בעצם רצף הניצחונות שלנו כשניצחנו 10 מ-11 משחקים. אנחנו צריכים להמשיך את זה".