למען בנו האוטיסט: אינגלס פתח בחמישייה

בנו של אקס מכבי ת"א נכח לראשונה באולם, מינסוטה עשתה כבוד. "הדבר הנכון"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   22.03.25 - 12:52

תגיות: ג'ו אינגלס

Getting your Trinity Audio player ready...
מינסוטה טימברוולבס ניצחה הלילה (בין שישי לשבת) 93:134 את ניו אורלינס. מי שפתח בחמישייה, ושיחק שש דקות בלבד, הוא לא אחר מג'ו אינגלס, אקס מכבי ת"א בן ה-37 שפתח בחמישייה של משחק NBA לראשונה מזה שלוש שנים.

הסיבה לכך מפתיעה במיוחד. מאמן מינסוטה כריס פינץ' העלה את אינגלס בחמישייה לטובת בנו האוטיסט, ג'ייקוב אינגלס, שהגיע בגיל ארבע לראשונה למשחק NBA. הוא נכח במשחק הקודם בו אינגלס לא שותף, הפסד ביתי לאינדיאנה.

הפעם אינגלס הועלה בחמישייה מאותה הסיבה, כדי שבנו יראה אותו על הפרקט, וסיים עם אסיסט אחד ושתי עבירות בשש דקות. אשתו של אינגלס ובניו ישבו בסמוך לפרקט.

פינץ' אמר בסיום ש"לפעמים צריך לעשות את הדבר האנושי. דיברנו על זה שכל דקה חשובה, הדקות של אינגלס היו חשובות מסיבה אחרת. מישהו הציע לי את זה היום, כדי לוודא שג'ו יקבל דקות בסטייל. כל הקבוצה תמכה, אני חושב שזה נתן לנו את הדחיפה ואת שינוי האנרגיה שהיו צריכים".