מפיגור 29 נק': 108:114 לת'אנדר על ממפיס

צפו: 31 נק' לשיי במהפך המשוגע בדרך ל-0:3. הקליפרס עם 83:117 על דנבר

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   25.04.25 - 06:32

תגיות: NBA

Getting your Trinity Audio player ready...

שלושה משחקים קיבלנו הלילה (בין חמישי לשישי) ב-NBA, כאשר הפלייאוף המשיך לספק משחקי ענק כאשר אוקלהומה סיטי הצליחה לחזור מפיגור של 29 נקודות לניצחון בממפיס, הקליפרס הביסו 83:117 את דנבר באולם החדש בלוס אנג'לס ומוקדם יותר הניו יורק ניקס החזירו לעצמם את הביתיות עם 116:118 בדטרויט נגד הפיטונס.

ממפיס - אוקלהומה סיטי 114:108 (0:3 לת'אנדר בסדרה)
הת'אנדר רשמו את הקאמבק השני הכי גדול מאז 1997 לאחר שחזרו מפיגור של לא פחות מ-29 נקודות במחצית הראשונה, והם מתקרבים לסוויפ בסדרה. הגריזליס הובילו 40:69 עוד לפני ההפסקה, אך ב-OKC לא הרימו ידיים עם רבע שלישי של 18:36 וריצת 3:15 בדקות האחרונות בדרך למהפך משוגע במיוחד, בעוד הגריזליס עם 0 נקודות ב-4:51 הדקות האחרונות של המשחק.

למרות ששיי גילג'ס-אלכסנדר התקשה מול ההגנה של סקוטי פיפן ג'וניור, הוא הוביל את קבוצתו עם 31 נקודות, צ'ט הולמגרן קלע 23 מה-24 שלו אחרי ההפסקה וג'יילן וויליאמס סיים עם 26. אלכס קארוסו היה האקס פקטור של המנצחת עם 10 נקודות, 6 ריבאונדים, 4 חטיפות, 3 אסיסטים וחסימה. בצד השני, פיפן ג'וניור במשחק חייו עם 28 נקודות לא הספיק לגריזליס, ג'ארן ג'קסון ג'וניור הוסיף 22 וג'ה מוראנט הסתפק ב-15 נקודות, וממפיס תנסה להימנע מהדחה בשבת.

לוס אנג'לס קליפרס - דנבר 83:117 (1:2 לקליפרס בסדרה)
הקליפרס חנכו את האולם החדש באינגלווד ונראה שהם כבר מרגישים בבית. קוואי לנארד וג'יימס הארדן הובילו אותם לניצחון מוחץ ו-1:2 בסדרת הפלייאוף, במשחק שבו המחצית השנייה הייתה לפרוטוקול בלבד. לנארד סיים עם 21 נקודות ו-11 ריבאונדים, בעוד הארדן ונורמן פאוול הוסיפו 20 כל אחד. בצד השני, ניקולה יוקיץ' בלט עם טריפל דאבל מרשים של 23 נקודות, 13 ריבאונדים ו-13 אסיסטים שלא הספיק אך זה לא מנע תבוסה. בנוסף, ראסל ווסטברוק נטש את המשחק בגלל דלקת ברגל. בסך הכל, הקליפרס קלעו 18 שלשות, שלטו בריבאונד וקיבלו תרומה משמעותית יותר מהספסל.


דטרויט - ניו יורק 118:116 (1:2 לניקס בסדרה)
הניקס החזירו לעצמם את יתרון הביתיות עם ניצחון חוץ דרמטי במשחק שבו קארל-אנתוני טאונס הצטיין עם 31 נקודות, מתוכן 11 ברבע הראשון, בעוד ג'יילן ברונסון, שזכה השבוע בתואר שחקן הקלאץ' של העונה, קלע 12 מתוך 30 נקודותיו ברבע האחרון. או ג'י אנונובי (22) ומיקל ברידג'ס (20) תרמו גם הם לניצחון של הניקס, שעמדו בלחץ ברבע האחרון מול הקאמבק של הפיסטונס. טים הארדוויי ג'וניור הוביל עם 24 נקודות ו-7 שלשות בצד של הפיסטונס, שקיבלו גם 24 ו-11 אסיסטים מקייד קאנינגהאם, אך שילמו על 15 החטאות מהשדה ושישה איבודים.