תגיות: דני אבדיה
ה-NBA פרסמה הלילה (בין שבת לראשון) את זהות המצביעים לפרסי ה-NBA השונים, ביניהם השחקן המשתפר. כך, למעשה, פורסם כי אחת העיתונאיות הבכירות שמסקרות את הליגה הצביעה לדני אבדיה.
רמונה שלבורן מ-ESPN, לה לא פחות מ-414 אלף עוקבים, בחרה באבדיה למקום הראשון. כריס מיילס מ-NBA TV, חורחה סדאנו מ-ESPN ויואב מודעי בחרו בו במקום השני, בזמן שבראיין ווינדהורסט (ESPN), לו מארי (האתלטיק) ומאמן העבר סטן ואן גנדי למקום השלישי.
ואן גנדי אימן את מיאמי, אורלנדו, דטרויט וניו אורלינ והגיע עם המג'יק לגמר ב-2009. הוא למעשה מאמן העבר היחיד שהצביע לפרס, אותו מחלקים 100 עיתונאים. לצידו נמצאים גם שחקני העבר קנדריק פרקינס וקנדיס פארקר.
אבדיה, בעונתו הראשונה בפורטלנד, קלע 16.9 נקודות עם 7.3 ריבאונדים ו-3.9 אסיסטים למשחק ב-30 דקות בערב. הוא פתח ב-54 מ-72 משחקים. הוא סיים במקום השמיני בהצבעה הכללית, כשדייסון דניאלס זכה ואיביצה זובאץ סיים במקום השני.