Free cookie consent management tool by TermsFeed

התחזית האחרונה: לאן יגיעו שרף ו-וולף?

לקראת הדראפט הגדול, ב-ESPN פרסמו את המוק האחרון. הצמד הישראלי בפנים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   23.06.25 - 18:06
Getting your Trinity Audio player ready...

דראפט ה-NBA של 2025, יתחיל ממש בעוד מספר ימים (בלילה שבין רביעי לחמישי). אתר ESPN הוציא היום (שני) את המוק דראפט האחרון שלו, בו פרסמו את התחזיות שלהם - לאן יגיעו הכישרונות הגדולים הבאים של הכדורסל העולמי, וביניהם הנציגים שלנו, דני וולף ובן שרף.

וולף, כמו במוק הקודם, נמצא במקום ה-22, שישלח אותו לאטלנטה הוקס, ועליו נכתב: "הוא מהשחקנים הכי מעניינים בדראפט, והוא יכול להיבחר אפילו בין ה-20 הראשונים. השילוב בין הגודל יוצא הדופן שלו ליכולות על המגרש הופכות אותו לאחד המיוחדים בדראפט השנה, ויכולת ניהול המשחק שלו עשויה להתאים לקבוצה כמו ההוקס".

קצת יותר למטה ברשימה, שוב כמו במוק הקודם, נמצא בן שרף במקום ה-31 (סיבוב שני). הגארד, שממש בימים אלו מככב במדי אולם ונלחם איתה על האליפות מול באיירן מינכן, כאשר ניצחון נוסף יעניק לקבוצה את התואר החשוב בגרמניה ואולי גם יעלה לו את המניה.

על פי התחזית שרף עשוי להגיע למינסוטה, שנמצאת בקו עליה, ובעונה האחרונה הגיעה עד לחצי גמר המערב. כזכור, רק בחירת סיבוב ראשון מזכה בחוזה מובטח, כשאם שרף יבחר בסיבוב השני, ערפל כבד ירחף סביב עתידו.