9 נק' לשרף, 88:123 לנטס על הפועל י-ם

הישראלי פתח והוסיף שישה אסיסטים ב-17:56 דקות במשחק הראשון בקדם העונה, דני וולף סיים עם 5 נק', 5 ריב' ו-5 אס' מהספסל. ג'סטין סמית' הוביל את המפסידה עם 16 נקודות, 14 ו-11 ריבאונדים לוויילי. 13 ללאמב וקרינגטון

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   05.10.25 - 05:37

תגיות: NBA

Getting your Trinity Audio player ready...
David L. Nemec/NBAE via Getty Images

ככה פותחים קדם עונה. ברוקלין נטס הביסה הלילה (בין שבת לראשון) 88:123 את הפועל ירושלים, במשחק בו בן שרף פתח בחמישייה וקלע 9 נקודות עם 6 אסיסטים. דני וולף הוסיף 5 נקודות עם 5 ריבאונדים ו-5 אסיסטים מהספסל.

קלעו לברוקלין: טרנס מאן 15 נקודות, מייקל פורטר ג'וניור (5 ריב', 4 אס') ונואה קלאוני 13 כל אחד. ניק קלקאסטון 11 עם 8 ריבאונדים, שרף (4 מ-6 מהשדה, 1 מ-1 מהשלוש) 9 עם 6 אסיסטים ו-5 עבירות. קובי באפקין, קאם תומאס וג'יילן וילסון 8 כל אחד, נולאן טראורה (2 מ-6 מהשדה), זאייר וויליאמס ודיירון שארפ 7 כל אחד. דני וולף 5 עם 5 ריב' ו-5 אס', דרו טימה 4, טייסון אטיין וטייריס מרטין 3 כל אחד, דריק וויטהד 2.

קלעו להפועל ירושלים: ג'סטין סמית' 16 (7 מ-9 מהשדה) עם 7 ריבאונדים, אוסטין ווילי 14 עם 11 ריבאונדים (4 בהתקפה), קאדין קרינגטון (3 מ-10 מהשדה) ואנתוני לאמב (4 מ-15) 13 כל אחד, ג'ארד הארפר 9, נמרוד לוי 7. רועי הובר ויובל זוסמן 6 כל אחד, רועי פריצקי ודימטריו ספיקנצב 2. שותף ולא קלע: ג'וזאיה ג'ורדן ג'יימס. 

שרף פתח לצד קאם תומאס, טרנס מאן, מייקל פורטר ג'וניור וניק קלאקסטון, בזמן שהקבוצה של יונתן אלון פתחה עם ג'ארד הארפר, קאדין קרינגטון, יובל זוסמן, אנתוני לאמב ואוסטין וויילי. שרף עשה ארבע עבירות תוך שמונה דקות, אך פתיחה נהדרת של מאן סייעה לברוקלין לעלות ל-12:23 מוקדם. אוסטין וויילי בלט מנגד, אך הנטס הובילו 22:34 ברבע השני.

הקבוצה של ג'ורדי פרננדס הראתה את העומק ואת פערי האיכות כל הדרך ל-29:54 באמצע הרבע השני כשפורטר ג'וניור, במשחקו הראשון כשחקן הנטס, הוביל. ג'סטין סמית' ורועי הובר עלו על הלוח, אך ירושלים פיגרה 70:45 במחצית.

שתי הקבוצות ניצלו את המחצית השנייה כדי לנסות הרכבים שונים, כש-14 שחקנים בברוקלין קיבלו בין 10 ל-19 דקות. בירושלים תשעה שחקנים קיבלו מעל עשר דקות, כשג'וזאיה ג'יימס ג'ורדן הוביל עם 30. קשיוס ווינסטון לא שיחק.

שרף כאמור פתח בחמישייה וסיים עם תשע נקודות ו-6 אסיסטים במשחק טוב בו קלע ב-4 מ-6 מהשדה, כשהיה שלישי בכמות הדקות בקבוצה. וולף קיבל הזדמנויות מהספסל, בעיקר בדקות הסיום, וסיים עם חמש נקודות, חמישה ריבאונדים וחמישה אסיסטים.