"שלום לך בן!": צפו בשלשות הבכורה של שרף ב-NBA

רכז ברוקלין איפס את הידית בהפסד ליוסטון. "סימן מצוין, צריך להמשיך לזרוק"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   28.10.25 - 05:49
Getting your Trinity Audio player ready...

בן שרף נכנס ל-NBA בידיעה שהוא חייב לשפר את הקליעה שלו - וכבר בתחילת דרכו בליגה הטובה בעולם אוהדי ברוקלין זיהו את העניין הזה. 

שרף לא קלע שלשה בשלושת משחקיו הראשונים ב-NBA ואחרי שהחטיא גם את הזריקה הראשונה שלו הלילה (בין שני לשלישי) ביוסטון הוא ירד ל-0 מ-6 עונתי מחוץ לקשת, אך אז הידית התאפסה. 

כבר במחצית הראשונה שרף צלף שתי שלשות, כולל אחת לא פשוטה ממרחק על ריד שפרד שגררה התלהבות בצוות השידור המקומי. 

"שלום לך בן!", אמר שדר הנטס ראיין רוקו לאחר השלשה השנייה שעזרה לברוקלין למזער נזקים מפיגור 20, אבל בסופו של דבר הרוקטס ברחו מחדש וניצחו 109:137. הישראלי סיים עם 6 נקודות (2 מ-8 מהשדה, 2 מ-5 משלוש) ו-5 אסיסטים ב-25 דקות, וירד עם חבריו למאזן 4:0. 

כתב ברוקלין בילי ריינהרדט, התעודד מהשלשות של שרף: "סימן מצוין". עוד נכתב בתקשורת המקומית: "כל עוד בן פנוי - הוא צריך להמשיך לזרוק. זה חשוב מאוד לביטחון שלו". 

שרף ינסה להשיג את הניצחון הראשון שלו ב-NBA בין רביעי לחמישי, כשהנטס יארחו את אטלנטה וטריי יאנג.