"הכי אנדרייטד ב-NBA": דני אבדיה מלהיב את ארה"ב

צפו בהצגה של כוכב פורטלנד ב-LA. "הגניבה הגדולה ביותר בליגה, משחק כמו אולסטאר העונה"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   28.10.25 - 08:15
Getting your Trinity Audio player ready...

מיום ליום דני אבדיה מחזק את מעמדו ככוכב ב-NBA. הלילה (בין שני לשלישי) אבדיה קלע 25 נקודות בניצחון החוץ הראשון העונה של פורטלנד, 108:122 על לוס אנג'לס לייקרס נטולת לוקה דונצ'יץ' ולברון ג'יימס.

מגיש 'פוקס ספורטס' "Cuffs The Legened" צייץ: "אומר זאת שוב - דני אבדיה הוא השחקן הכי אנדרייטד ב-NBA". בעמוד 'Hoop Central' הפופולרי שיתפו את המספרים של הישראלי - ולא בפעם הראשונה העונה. 

ברדיו המקומי בפורטלנד, 'Ripcityradio620', נאמר: "דני היה מדהים. הוא הגניבה הכי גדולה בליגה, איזה טרייד של פורטלנד". 

בעמודים השונים ברשת שמסקרים את פורטלנד כתבו: "דני משחק כמו אולסטאר בפתיחת העונה הזו, כיף לראות את זה. טורבו לוהט". 

כתב הבלייזרס דייויד מקיי אמר: "אם אבדיה יזכה בתואר השחקן המשתפר, זה לא יפתיע אותי בכלל". 

אבדיה מדורג במקום ה-27 בליגה עם 23.5 נקודות בממוצע למשחק עד כה ב-2025/26. יש לו גם 5.8 ריבאונדים ו-4.0 אסיסטים. אשתקד הישראלי בן ה-24 קלע 16.9 נקודות לערב. 

טום הברסטרו, איש המספרים של צוות השידור בפורטלנד, אמר: "דני היה רחוק ריבאונד אחד היום מלהפוך לשחקן היחיד בתולדות המועדון שפותח עונה עם 20+ נקודות ו-5+ ריבאונדים בארבעת המשחקים הראשונים של העונה. הוא ממש טוב".