תגיות: NBA, יאניס אנטטוקומפו, מילווקי באקס, ניו יורק ניקס
כל העולם מדבר על מה שוויקטור וומבניאמה עושה בסן אנטוניו, אבל בינתיים במילווקי יאניס אנטטוקומפו ממשיך להוכיח שהוא עדיין השחקן הכי דומיננטי ב-NBA.
אנטטוקומפו הוביל הלילה (בין שלישי לרביעי) את הבאקס לניצחון 111:121 גדול על ניו יורק ניקס, עם 37 נקודות על 16 מ-22 מהשדה, 8 ריבאונדים ו-7 אסיסטים. "זאת העיר שלי!", צעק אחרי אחד המהלכים שלו בהצגה. בשנים האחרונות הסופרסטאר היווני גורר השוואות לשאקיל אוניל, לפחות ברמת הדומיננטיות מתחת לסלים, וכעת הוא קיבל מאגדת ה-NBA את המחמאה האולטימטיבית. "יאניס בשיאו יותר טוב ממני בשיא שלי", אמר שאקיל. "זה מה שאתה רוצה שיקרה, המשחק תמיד משתכלל".
יאניס עומד בפתיחת העונה הזו על ממוצעים מטורפים של 36.3 נקודות ב-69.5% מהשדה, 14.0 ריבאונדים, 7.0 אסיסטים ו-1.3 חסימות. אגב, הוא השחקן היחיד בהיסטוריה עם 140+ נקודות, 50+ ריבאונדים ו-25+ אסיסטים בארבעה המשחקים הראשונים של העונה.
במסיבת העיתונאים אנטטוקומפו נשאל על הדיווח שטען כי אם הוא היה מועבר בטרייד, הוא היה רוצה להגיע לניקס, והשיב: "מי אמר את זה? אני מייצג את הקבוצה שלי וזה הכל. אנחנו ניצחנו את הניקס. לא קראתי את הכתבה הזו, אני משתדל להתרחק מכל השמועות".
Shaq says prime Giannis is better than him 👀(🎥 @bigpodwithshaq / https://t.co/6Iz7dS6kIm) pic.twitter.com/FFx4W4Sgiq— NBACentral (@TheDunkCentral) October 29, 2025
Shaq says prime Giannis is better than him 👀(🎥 @bigpodwithshaq / https://t.co/6Iz7dS6kIm) pic.twitter.com/FFx4W4Sgiq