עוד שם נחשף: גם לו מעורב בפרשת בילאפס?

בארה"ב מדווחים: לא רק גארנט, גם מאמן הקליפרס נכח במשחקי הפוקר

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   30.10.25 - 16:16
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Mathieu Lewis-Rolland/Getty Images)
(Photo by Mathieu Lewis-Rolland/Getty Images)
כשבוע כבר חלף מאז מבצע המעצרים המיחד של ה-FBI, במהלכו נעצר בין היתר צ'ונסי בילאפס, בחשד שלקח חלק ואף הונה אנשים במשחקי פוקר לא חוקיים שאורגנו על ידי המאפיה. ככל שחלף הזמן פרטים חדשים מהפרשה נחשפו, והיום (חמישי) נודע על שם נוסף שנכח באותם אירועים.

בילאפס נעצר כשמעליו מרחפים החשדות על כך שרימה במשחקי פוקר לא חוקיים ועזר לארגון פשע להרוויח כסף, כשגם הוא עצמו הרוויח מכל מקרה כזה. הכתב פאבלו טורה, שטען עוד בשבוע שעבר כי קווין גארנט ומספר ספורטאים מוכרים לקחו חלק באותם משחקים בהם רימה בילאפס, דיווח כי גם טיירון לו נכח באחד מאותם משחקים.

"לו גר בלאס וגאס במהלך הפגרה ב-NBA, אוהב פוקר ונחשב לחבר קרוב במיוחד של בילאפס, אותו בעבר כינה חברו הטוב ביותר", כתב טורה. "הוא אפילו מינה אותו לעוזרו כמאמן הקליפס ב-2020. לפי מקורות, לו לא שיחק באותו השולחן עם בילאפס, אך הוא כן נוהג להופיע לעיתים קרובות ב-Aria High Limit Bar, מה שנחשב למוקד של עולם הפוקר ב-NBA, וזאת לצד שחקן עבר נוסף, דמיון ג'ונס, שחשוד גם הוא בפרשה".