43 ללוקה, הלייקרס הביסה את הקליפרס

צפו: כמעט טריפל דאבל לסלובני ב-118:135 של הסגולים, לברון הוסיף 25

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   26.11.25 - 08:49

תגיות: NBA

Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Adam Pantozzi/NBAE via Getty Images)
בעיצומה של הליגה, משחקי הגביע של ה-NBA נמשכו הלילה (בין שלישי ורביעי) עם עוד שלושה מפגשים. במוקד, כמובן, יעמוד הדרבי הגדול של עיר המלאכים - בין הלייקרס לקליפרס. זה מה שקרה הלילה.

לייקרס (4:12) - קליפרס (12:5) 118:135
במשחק הפריים טיים של ערב הגביע, הלייקרס הפכו לראשונים מהמערב שהבטיחו את מקומם ברבע הגמר. זהו כבר ניצחון חמישי רצוף לסגולים-צהובים, שאחרי שלושה רבעים צמודים ברחו עם רבע אחרון דומיננטי של 25:37 - שקבע את תוצאת המשחק בהפרש גדול.

לוקה דונצ'יץ', כרגיל, היה במוקד עם כמעט טריפל דאבל - 43 נקודות, 13 אסיסטים ותשעה ריבאונדים. לברון ג'יימס ממשיך בחזרה הנהדרת שלו לפרקט עם 25, 6 ו-6. גם אוסטין ריבס כיכב עם 31 משלו. 

עבור הקליפרס, מי שבלט היה ג'יימס הארדן עם 29 (אבל רק 3 מ-12 מחוץ לקשת), כריס דאן קלע 19 והורחק בשתי עבירות טכניות לאחר תקרית עם דונצ'יץ' וג'קסון הייז. הקליפרס כבר סופרים חמישה הפסדים בששת המשחקים האחרונים.

אורלנדו (8:11) - פילדלפיה (8:9) 103:144
המג'יק ממשיכים להתחבר - עם ניצחון רביעי בחמשת המשחקים האחרונים, ואחרי המעידה נגד בוסטון, החבורה מפלורידה חוזרת לסורה החיובי עם תצוגה התקפית נהדרית וניצחון משכנע.

אחרי רבע ראשון מאוזן, המג'יק ברחו ברבע השני עם ניצחון של 25:51 - שלמעשה קבע את כיוון המשחק, והותיר את פילי חסרת כיוון. אורלנדו עולה למאזן 0:3 בגביע, במקביל הסיקסרס סיימו את דרכם במפעל.

אנתוני בלאק הוביל את אורלנדו לניצחון עם 31 נקודות ב-28 דקות בלבד, פרנץ ואגנר סיים עם 21 ודזמונד ביין עם 15. בצד של פילי, טייריס מקסי בלט עם 20 נקודות שלא הספיקו.

צפו בתקציר


וושינגטון (15:2) - אטלנטה (8:11) 113:132
לפעמים, נדמה שהגביע זו הזדמנות טובה לקבוצות ליהנות וגם לחזור ולנצח - וכך קרה עם הוויזארדס, שרק הלילה השיגו את ניצחונם השני העונה בליגה (הקודם הושג לפני יותר מחודש, בחוץ נגד דאלאס). הקבוצה מהבירה שלטה כבר מהרבע הראשון, ונהנתה מערב נהדר של סי.ג'יי מקולום עם 46 נקודות, כמו גם מדאבל דאבל של אלכס סאר - 27 נקודות ו-11 ריבאונדים. אצל ההוקס בלט האקס של הוויזארדס, קריסטפס פורזינגיס עם 22 ואונייקה אוקונגוו עם 20.

צפו בתקציר