17 נק' לוולף ו-12 לבן שרף בהפסד ברוקלין

צפו במהלכים: שני הרוקיז המשיכו לקבל דקות משמעותיות וקלעו שניהם בספרות כפולות, אך לא מנעו מהנטס הפסד 123:110 ליוטה. הסנטר הוסיף גם 9 ריבאונדים למאזנו

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   05.12.25 - 06:28

תגיות: NBA

Getting your Trinity Audio player ready...

צפו במהלכים של דני וולף בראש העמוד >>>

דני וולף ובן שרף ממשיכים בהתקדמות שלהם בעונת הרוקי שלהם, כאשר הלילה (בין חמישי לשישי), שניהם קלעו בספרות כפולות, אך לא מנעו מברוקלין הפסד 123:110 ליוטה, שמוריד את הנטס למאזן 17:5.

וולף שיחק כ-28 דקות וסיים עם 17 נקודות ו-9 ריבאונדים, כולל שלוש שלשות. בן שרף לעומתו שותף כ-24 נקודות, והעמיד שורה סטטסיטית של 12 נקודות, 3 חטיפות, 2 ריבאונדים ו-2 אסיסטים. לצערם של שני הישראלים, המשחק שהיה צמוד במשך שלושה רבעים הוכרע עם רבע רביעי אדיר של יוטה שנגמר ב-20:42 לג'אז.

לאורי מרקאנן הוביל את המנצחת עם 30 נקודות, קיונטה ג'ורג' הוסיף 29 משלו. הנטס שיחקו ללא הקלע המוביל שלהם מייקל פורטר ג'וניור שקיבלו מנוחה.

צפו במהלכים של בן שרף >>>