"הפסקתם לשמור?": התוצאה שהיממה את ארה"ב

משחק ג'י ליג הסתיים ב-146:174 בלי הארכה. המספרים החריגים והתגובות

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   12.12.25 - 21:29

תגיות: NBA

Getting your Trinity Audio player ready...
Suhela Hassan/NBAE via Getty Images
Suhela Hassan/NBAE via Getty Images
הג'י ליג היא מעין "החצר האחורית" של ה-NBA. הליגה במהותה ליגת פיתוח, אחת שנועדה פלתח שחקנים ולא בהכרח לייצג כדורסל איכותי. למרות זאת, גם בסטנדרט שלה, היה משחק משוגע כשסולט לייק סיטי הביסה 146:174 את ריפ סיטי ב-48 דקות.

כן, קראתם נכון. 320 נקודות ב-48 דקות. ריפ סיטי, קבוצת הבת של פורטלנד, קלעה ב-54 מ-90 מהשדה (60% מהשדה) ו-24 מ-45 מהשלוש (53%), לצד 41 אסיסטים על 24 איבודים. שון פדולה הוביל עם 38 נקודות, בלייק הינסון קלע 28 וקמרון פארקר תרם 17 אסיסטים ב-25 דקות מהספסל.

אצל המנצחת מסלוט לייק אלייז'ה הרקלס קלע 34 נקודות, המועמד למכבי ת"א לשעבר אוסקר צ'יבווה קלע 20 עם 22 ריבאונדים וג'ון טוני 29. בחירת הלוטרי קודי וויליאמס קלע 13 נקודות.

תוצאת המשחק הגיע למיליוני צפיות, כשגם שחקני עבר כמו ג'ונאס ג'רבקו היו בהלם: "הפסקנו לשחק הגנה?", שאל. אוהדי פורטלנד צחקו ואמרו שגם קבוצת הג'י ליג שלהם לא יכולה לשמור.