"לא טעיתי כשהעברתי את אבדיה בטרייד"

מנג'ר וושינגטון, מייקל ווינגר: "רצינו לאתחל את הסגל. שמחים בשבילו"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   23.01.26 - 01:15

תגיות: דני אבדיה

Getting your Trinity Audio player ready...
Amanda Loman/Getty Images
Amanda Loman/Getty Images
עומד על שלו. מייקל ווינגר, מנג'ר וושינגטון, עשוי להיכנס לספרי ההיסטוריה בתור המנג'ר שוויתר על דני אבדיה. ווינגר ירש את הסגל של וושינגטון מטומי שפרד, המנג'ר שבחר באבדיה בדראפט, אך העביר אותו בטרייד בתמורה למלקולם ברוגדון, הבחירה ה-14 שהפכה לבאב קרינגטון ובחירת סיבוב נוספת ב-2029. כעת הוא התראיין בהרחבה לאתלטיק ודיבר, בין היתר, על אבדיה.

"זאת לא הייתה טעות", אמר. "עשינו את זה מהסיבות שאמרנו גם אז, וידענו שזה יכול להשפיע עלינו בשנים הקרובות כדי שנוכל לאתחל את הסגל מחדש. אני שמח עבורו ועבור פורטלנד".

אבדיה קולע השנה 26.9 נקודות עם 6.9 ריבאונדים ו-7.1 אסיסטים למשחק כשפורטלנד במקום התשיעי במערב ובדרך לפליי-אין. וושינגטון במאזן 32:10, כשקרינגטון בעונתו השנייה עם 9.7 נקודות, 3.9 ריבאונדים ו-4.6 אסיסטים למשחק. ברוגדון פרש מכדורסל לפני כחצי שנה.