הספרים והכדורגל: החיים לצד וומבניאמה

בלעדי. ג'רמי סוהן, אקס סן אנטוניו ששיחק לצד וומבניאמה במשך 2.5 עונות, לערוץ הספורט: "הוא כמו אח עבורי. לא הפסקנו לגדול ביחד. אנשים לא מכירים את הצד האנושי שלו"

יואב מודעי, שליח ערוץ הספורט לארה"ב
יואב מודעי, שליח ערוץ הספורט לארה"ב   02.04.26 - 13:30

תגיות: NBA

Getting your Trinity Audio player ready...
Michael Gonzales/NBAE via Getty Images
בשביל לנסות להכיר את ויקטור וומבניאמה באמת, הלכנו לאנשים שמכירים אותו מקרוב. כחלק מפרויקט "החייזר" של ערוץ הספרט שאלנו את ג'רמי סוהן, אחד השחקנים ששיחקו עם וומבי יותר מכל אחד אחר, מה אנחנו לא באמת יודעים על הגבוה של סן אנטוניו.

סוהן אמר: "וומבניאמה הוא הבחור שלי, אחי הקטן או הגדול. הייתה לנו מערכת יחסים מצוינת. הייתי ב-NBA לפניו. את כל מה שעשינו, עשינו ביחד. עברנו עליות וירידות ביחד, המשכנו לגדול. אתם רואים מה שהוא עושה על המגרש, אני מתרגש לראות את זה בעצמי. אני חושב שאנשים לא רואים כמה קשה הוא עובד, כמה הוא מתאמן בפן המנטלי, איך הוא חושב".


סוהן המשיך: "רק לאחרונה הבנתי כמה הוא נאמן לאנשים שהיו איתו בתחילת הדרך. וומבי הוא אח לכל החיים עבורי, ורואים את זה בכל דבר שהוא עושה. הוא במרכז, אבל יש לו צד אנושי. הוא דואג גם לעצמו וגם לאנשים מסביבו".

"ויקטור מתעניין בדברים שונים. הוא קורא ספרים, רואה סדרות, משחק במשחקי וידאו. השנה יצא משחק חדש ושיחקנו בו במשך שעות ביחד. הוא מתרכז בכדורסל מעל הכל, אבל אני חושב שזה חלק ממה שהופך אותו למי שהוא. הוא נשאר עקבי, נשאר ממוקד ומאוזן. אנחנו בקשר מצוין. וומבניאמה אוהב כדורגל. גם אני. בקיץ ויקטור, אני, חבריי, אחי הקטן וחברה שלו שיחקנו ביחד. הוא לא עמד בשער, הוא יכול לשחק בכל עמדה".