מייקל ג'ורדן: "הכדורסל חסר, הלוואי והייתי יכול לחזור"

אגדת הבולס בראיון בארה"ב: "אני חושב שאני מקולל, אני מפצה על החוסר עם הנסקאר"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   29.03.26 - 22:38

תגיות: NBAמייקל ג'ורדן

Getting your Trinity Audio player ready...
מתגעגע לכדורסל. ג`ורדן (GETTY)
מתגעגע לכדורסל. ג`ורדן (GETTY)
מאז שנות ה-90 ועד ימינו אנו, השם של מייקל ג'ורדן מקושר להצלחה. אגדת הבולס ומי שנחשב בעיני רבים לשחקן הגדול בהיסטוריה זכה בתארים, הוביל את קבוצתו ושבר שיאים היסטוריים. בראיון שערך בארה"ב הוא התייחס לגן התחרותי ממנו הוא "סובל" ואף ענה לשאלה - כמה הכדורסל חסר לו?

"ברור שאני מתגעגע", הוא אמר, "לא קצת, זה חתיכה ענקית שחסרה לי. אני מפצה על ההרגשה הזו עם נסקאר. הלוואי והייתי יכול להרים שוב את הכדורסל ולשחק, תאמינו לי. היצרים התחרותיים שלי מאוד רוצים את זה, הייתי שמח מאוד".
על הגן התחרותי שיש בו: "אני כל כך אוהב את זה. אני אדם תחרותי מאוד, אני חושב שאני מקולל עם גן של הרצון לנצח. כשאני מתלבש בבוקר, אני מנסה לסיים להתלבש לפני אשתי. זו הרמה של האובססיביות. אני מקולל".

לבסוף, הפתיע ג'ורדן כשהתייחס לדיונים על השחקן הטוב בהיסטוריה: "אין כזה דבר הכי טוב שהיה, לפחות מבחינתי. אני חושב שספורטאים לומדים מאלה שהיו לפניהם. לומר שאחד הוא יותר טוב מהשני זה פשוט לא נכון".