בארה"ב נטען: זהו הפספוס הגדול של פורטלנד

שחקן שהבלייזרס סימנו הלך לקבוצה אחרת, ב'יאהו' טוענים להזדמנות שלא תשוב

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   28.08.26 - 18:02
Getting your Trinity Audio player ready...
פורטלנד טרייל בלייזרס ודני אבדיה שואפים לעשות העונה את קפיצת המדרגה שתוביל אותם להתחרות על השישייה הראשונה במערב. לאחר הטרייד המפתיע על ג'ה מוראנט והקאמבק המרגש של דמיאן לילארד, בימים האחרונים דווח כי במועדון ניסו לצרף נכס מסקרן נוסף בדמותו של ג'ונתן קומינגה - אך לבסוף פספסו אותו.

באתר 'יאהו' הוגדרה האסטרטגיה של פורטלנד כ"קיץ של הזדמנות שנייה", שבו המנהל המקצועי ג'ו קרונין מחפש שחקנים מוכשרים שערכם שחק בעקבות חוסר יציבות וקבעו כי הבלייזרס "פספסו את התוספת המושלמת לסגל שלהם". קומינגה, שחתם במינסוטה טימברוולבס לשנתיים עבור 12.4 מיליון דולר בלבד, נחשב לפספוס גדול: "מדובר במחיר יוצא מן הכלל עבור שחקן שכבר הוכיח תקרה גבוהה ולגיטימית", נכתב.
'ביאהו' ציינו את האחוזים הלא טובים של קומינגה מחוץ לקשת וכתבו: "בסכום של 12.4 מיליון דולר לשנתיים, פורטלנד יכלה להכיל את החולשה הזו. אם הניסוי היה נכשל, הנזק הפיננסי היה מינימלי".

סיבה מרכזית לכך שקומינגה העדיף את מינסוטה היא העומק של פורטלנד בעמדות הפורוורד, שכולל את הכוכב הישראלי: "לבלייזרס כבר יש את דני אבדיה ואת טומאני קמארה כשחקנים מבוססים ברוטציה". במינסוטה, לעומת זאת, הוצג עבורו נתיב ברור יותר להיאבק על מקום בחמישייה, ו"עבור שחקן צעיר שחותר לשקם את ערך השוק שלו, בהירות התפקיד חשובה לא פחות מהכסף".

כעת, כך נכתב, קרונין ימשיך לחפש אחר "הכישרון הזול הבא". לצד העובדה ששיידון שארפ יפספס חלק נכבד מהעונה, סביר להניח שפורטלנד תמשיך לפעול בשוק עד לפתיחת העונה.

תגיות: NBA