קייל קוזמה: "שחררו את פלסטין מחמאס"

השחקן, ששיתף פעולה עם אבדיה בעבר, הגן על ישראל בצל מחאת הענק במקסיקו

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   15.09.26 - 15:00
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

מגן על ישראל. לא מעט ספורטאים ברחבי העולם הביעו את דעתם על המלחמה של ישראל ברצועת עזה, שהחלה לפני כמעט שלוש שנים. חלקם יצאו באופן בוטה כנגד ישראל, אך יש חלק שהביעו הזדהות ויצאו להגנתה.

אחד מהם הוא הכדורסלן, קייל קוזמה, שהגיב בחריפות למחאות הענק שהתרחשו אמש במקסיקו. "אם אתם מאמינים שהפלסטינים צריכים חופש, תגידו זאת בבירור".

"תגידו שהם צריכים חופש מחמאס, חופש מטרור שממומן על ידי איראן. חופש ממנהיגים שמשתמשים באזרחים כמגנים אנושיים. חמלה לא יכולה להיות סלקטיבית", צייץ קוזמה. אותו ציוץ הוביל לגל גדול של מאות תגובות כנגדו וכנגד הדברים.

הפורוורד בן ה-31, שזכה באליפות ה-NBA יחד עם הלייקרס ב-2020, שיתף פעולה בעבר עם דני אבדיה בוושינגטון וויזארדס וכיום שייך למילווקי באקס. בעבר התייחס למלחמה ול-7 באוקטובר כשפרסם ברשתות מספר פוסטים התומכים במדינה.

תגיות: קייל קוזמה