"קשה לצפייה": הפתיחה המזעזעת של רודי גובר

צפו: עם 0/13 מהשדה ומספרים שטרם הראה, הביקורות נגד הסנטר הצרפתי בשיאן

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   29.10.26 - 12:36
Getting your Trinity Audio player ready...
בצל הפציעה של אנתוני אדוארדס שתשבית אותו לתקופה ממושכת, מינסוטה טימברוולבס קיוותה לראות את שאר עמודי התווך של הסגל לוקחים פיקוד, אך המציאות בשטח נראית כרגע רחוקה מכך: הוולבס נכנעו בשני המשחקים האחרונים לקליבלנד וגולדן סטייט, כשאחד מגורמי המפתח ליכולת הדלה הוא הסנטר רודי גובר, שמציג יכולת התקפית מחפירה ועומד על 0 מ-13 מבישים מהשדה בצמד המשחקים הללו. צפו בכל ההחטאות בנגן הווידאו למעלה.

הפתיחה החלשה של הצרפתי אינה מסתכמת רק בשני הלילות האחרונים, אלא מסמנת צניחה חדה. גובר מעמיד כעת ממוצעים עגומים של 6.6 נקודות למשחק ב-37% בלבד מהשדה (לעומת 65.7% בקריירה) לצד 40% בלבד לשתיים (לעומת 65.9% בקריירה) - הנתון הנמוך בפער מכל עונה בקריירה שלו. אם לא די בכך, גם בצד ההגנתי הוא מתקשה להשפיע כרגיל ורושם 0.4 חסימות בלבד למשחק, הממוצע הנמוך ביותר בקריירה שלו, גם כן בפער גדול מאוד.

הצניחה ביכולת לא נעלמה מעיני התקשורת והאוהדים, והביקורת ברשתות הגיעה לשיאה לאחר ה-0 מ-9 מול קליבלנד במשחק הקודם (הלילה 0/4 מול הווריירס). פוסט ביקורתי שהפך לויראלי הכה גלים ברשת ואף גרר תגובה ישירה מצד גובר עצמו, שהגיב לפוסט: "מה אתה הולך לעשות בנוגע לזה?". 

בעמוד הכדורסל הצרפתי המוביל '50 Nuances' ניתחו את המצב ולא חסכו בביקורת על הסנטר הצרפתי: "0 מ-13 לרודי ביומיים האחרונים... בכנות, זה פשוט לא יכול לקרות. אף אחד לא מצפה ממנו להיות סנטר התקפי מסוכן, אבל הוא חייב לפחות להכניס את הסלים הקלים שלו באחוזים גבוהים ולהיות איום אמיתי באליי-אופים".

ווילדר אדאמס, שמסקר את הטימברוולבס, כתב בנחרצות: "רודי משחק בלי שום אנרגיות או אגרסיביות כרגע. נראה שבכל פעם שהוא משחק כדורסל בקיץ, המשחק שלו הולך אחורה. מכל שחקן פעיל בסגל כרגע, אני מודאג מרודי יותר מכולם". במקביל, פלוריאן בנפייד מאתר 'BasketUSA' הוסיף על הטאץ' של הצרפתי: "הטאץ' שלו פשוט ברברי... כמה שזה קשה לצפייה".

מאמן הקבוצה, כריס פינץ', ניסה לקחת אחריות אך לא חסך ביקורת מהסנטר שלו: "אנחנו חייבים למצוא אותו בצורה נקייה יותר, לא ממש הצלחנו לעשות את זה. מנגד, הוא חייב לקלוט את הכדור ולסיים טוב יותר - היו לו 16 הזדמנויות בתוך הצבע ומסביבו במשחק מול קליבלנד והוא לא סיים טוב. הוא צריך לחזור לשחק עם קצת יותר כוח שם למטה".

הלילה, גם ללאמלו בול וג'ונתן קומינגה נמאס מהיכולת של גובר, כפי שניתן היה לראות בפסק הזמן הזה >>>

 

 

תגיות: NBA