תגיות: וסיליה מיצ'יץ', יורוליג
נדמה שאין שאלה גדולה יותר בכדורסל האירופי בקיץ הנוכחי מאשר לאן מועדות פניו של כוכב אנדולו אפס, וסיליה מיציץ'. לפי דיווח של אדריאן ווז'נרובסקי, מיציץ' מושך עניין רב מצד מספר קבוצות NBA, שרוצות לצרפו.
נכון לעכשיו הסרבי בן ה-28 שייך לאוקלהומה, שלא חושבת שהוא מתאים לתהליך הבניה מחדש של המועדון בגילו, אך יש מספר קבוצות אחרות שמעוניינות להביאו כבר הקיץ.
כזכור, רק לפני יומיים התייחס מיציץ' לעתידו: "אני יכול להגיד שהקיץ הזה אני מוכן לעשות את המעבר ל-NBA, הגיע הזמן שלי", סיפר מיציץ' ל-'COSMOTE TV', "בעונה שעברה לא הייתי מוכן מבחינה מנטלית בגלל שרציתי עוד עונה אחת באירופה, אבל עכשיו נחכה ונראה. אני גם מאוד שמח באנדולו ובינתיים אני פשוט נהנה".
בהמשך, נשאל על ההצלחות הרבות שלו בשנים האחרונות וסיפר: "היו לי גם רגעים קשים במהלך הקריירה, אבל הם היו חשובים לעתיד שלי. לא הגעתי לאנדולו ככוכב, אבל עזרתי לקבוצה לנצח. אני שמח מכמות ההישגים שלי עם הקבוצה".