תגיות: יורוליג, מכבי תל אביב, עודד קטש
אם חשבתם שאחרי המאבק נגד ריאל מדריד מכבי תל אביב תשנה כיוון, תחשבו שוב - עונת הבלהות של מכבי תל אביב נמשכה אמש (חמישי) עם הפסד 96:83 לפריז. החבורה של עודד קטש סיפקה תצוגה נוראית נוספת לאוסף הבלתי נגמר העונה, לא הייתה במשחק ולו לרגע אחד, ונעלה אותו עם תוצאה שעושה עימה חסד כאשר ההפרש היה יכול להיות גבוה בהרבה.
"המשחק הזה היה מאכזב מאוד", אמר עודד קטש, "התחלנו את המשחק ממש רע, זה מסוג המשחקים שהוכרעו בהתחלה. לא היינו שם באנרגיות, הייתה עייפות גדולה, תמיד אפשר להדבק לתירוצים אבל אנחנו משתדלים שלא. לא הופענו בדרך שבה רצינו. אין זמן לשקוע בדבר הזה, צריך למצוא שוב את האנרגיות וצריך להתאושש מהר".
אחת המטרות של מכבי לפני המשחק הייתה לכפות קצב איטי יחסית על מנת להאט את המשחק המהיר של פריז, אבל הם לא הצליחו לעשות את זה ואפשרו לטי ג'יי שורטס וחבריו לעשות כל שעולה ברצונם. "חשבנו שיהיה פה איזשהו שינוי חיובי אחרי המשחק נגד ריאל", אמרו בקבוצה, "אבל לצערינו חזרנו לסורנו".דייויד דג'וליוס דרך אגב פעם נוספת לא היה בסגל כאשר כעת מדובר במשחק השני ברציפות. הגארד, שהגיע באמצע העונה במטרה לחזק את הקבוצה, נותר בחוץ וזאת על רקע החלטה מקצועית של עודד קטש מה שיכול ללמד על המקום של ובהיררכיה של הקבוצה. ובכל מקרה, גם בלעדיו הבעיות של קטש וחבורתו נותרו בעינן - כאשר גם במשחק הזה כמו ב-11 נוספים מתוך ה-22 של הצהובים העונה ביורוליג ספגה הקבוצה 90 נקודות ומעלה.