"העניין של מכבי תל אביב בלאמב דעך"

כוכב טרנטו מתקרב דווקא לקבוצה אחרת ביורוליג. באיטליה ניתחו את הסיבות

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   29.07.25 - 13:32
Getting your Trinity Audio player ready...
זה לא סוד שאחד השחקנים בהם התעניינה לאחרונה מכבי ת"א הוא אנתוני לאמב. אלה שבאיטליה מדווחים היום (שישי) כי הכוכב של טרנטו מתקרב דווקא לחתימה בבאסקוניה.

בבקדור פודקאסט נכתב כי הסיבה לכך היא שלמכבי תל אביב צרכים אחרים בעמדות אחרות והשניה היא שהשחקן לא כל כך משוכנע להגיע לישראל בגלל המצב הביטחוני במדינה. לכן האופציה של באסקוניה, אותה עשוי לאמן מאמנו לשעבר פאולו גלביאטי, קוסמת לו יותר. 

לאמב בן ה-26 היה העונה לכוכב הבלתי מעורער של הקבוצה האיטלקית, הוא בעל עבר של 88 משחקים ב-NBA, כאשר 62 מתוכם בגולדן סטייט. בעונה שעברה קרע את גיד האכילס והיה מושבת לשמונה חודשים.

הגארד שמתנשא לגובה של 1.98 מטר מעמיד העונה בליגה האיטלקית ממוצעים של 15.4 נקודות למשחק ו-4.1 ריבאונדים, תוך שהוא קולע ב-39.2% ל-3. ביורוקאפ קלע הגארד 13.7 נקודות למשחק, ובניצחון על הפועל ת"א באוקטובר הצטיין עם 23 נקודות.