"מילאנו טובה יותר ממכבי שאני הייתי בה"

לורנזו בראון בטוח: "בישראל לא היה לנו את הניסיון שיש אצלינו כאן"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   25.09.25 - 17:18
Getting your Trinity Audio player ready...
לורנזו בראון הוא אחד הזרים המשמעותיים במכבי תל אביב בשנים האחרונות. אחרי שנתיים נהדרות שצהוב, הכוכב עזב לאלופת אירופה דאז פנתינאייקוס, שם לא הצליח להשאיר חותם - והקיץ הגיע ליעד חדש - מילאנו. 

בראיון לפני פתיחת העונה ביורוליג, אקס הצהובים סיפק מספר ציטוטים מעניינים: "אני מאוד נרגש להיות כאן ולקבל את ההזדמנות לשחק עם שחקנים מנוסים, מאמנים נהדרים וארגון מצוין. יש לנו את כל מה שצריך".

על איטורה מסינה: "דיברתי איתו בקיץ, והנקודה המרכזית שלו הייתה שאני פשוט צריך להיות עצמי - להיות מנהיג בכל היבט, ולעזור גם לצעירים. כל השאר זה כמובן לשחק חזק ועם האנרגיה הכי גבוהה שיש. אנחנו צריכים לשחק כקבוצה אחת מאוחדת".

על ג'וש ניבו: "רק מלהסתכל עליו, הוא נראה הרבה יותר אתלטי ורעב להוכיח את עצמו. אני חושב שזו קבוצה טובה יותר מזו שהייתה לנו במכבי, בעיקר מבחינת הניסיון, שזה מה שידחוף אותנו לשלב הבא".