תגיות: הפועל תל אביב, יורוליג, מכבי תל אביב
ערב נהדר של כדורסל. העיר סופיה נצבעה צהוב הערב, לאחר שמכבי ת"א גברה 90:103 על הפועל ת"א בדרבי הראשון אי פעם ביורוליג. באירופה לא נותרו אדישים למשחק הנהדר, ואלו התגובות.
"בשנה הראשונה שלה אי פעם ביורוליג, הפועל תל אביב ספגה את הפסדה הראשון. לאחר שרשמה ניצחונות גדולים בשבוע שעבר, היא נאלצה להוריד את הראש בפני מכבי ת"א", כתבו בבולגריה. "הדרבי הישראלי היה צמוד יותר ממה שהתוצאה מראה", נכתב ביורוהופס. "הצהובים ברחו ברבע האחרון והצליחו לברוח עם 0:13 שהכריע את המשחק. אלייז'ה בראיינט ודן אוטורו ניצחו, אבל מכבי רצה והסיפור נגמר".
"לאחר רבע שלישי צמוד, הגיע הקונצרט של ג'ף דאוטין, והפועל לא הצליחה לעצור אותו", כתבו ב-Basketball Sphere. "מיציץ' עוד הצליח לקלוע כמה נקודות בדקות האחרונות, אך זה היה מאוחר מדי עבור המארחת".
HTA Tel 90-103 MTA pic.twitter.com/bKL4VbFR37— BasketNews (@BasketNews_com) October 8, 2025
HTA Tel 90-103 MTA pic.twitter.com/bKL4VbFR37