ביורוליג מפנטזים: הכוכב שמשגע את אירופה

פלין הגיע לבחצ'שהיר ויצר הייפ עם תצוגות על. אך הדרך מחוץ לקבוצה מורכבת

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   09.10.25 - 15:39
Getting your Trinity Audio player ready...
(יורוקאפ)
(יורוקאפ)
עונת 2025/2026 נפתחה רק עכשיו, וכבר בתחילתו של חודש אוקטובר שם אחד מעסיק חלקים נרחבים מאירופה - מאלקיי פלין, הגארד שהגיע העונה לראשונה לאירופה לאחר שרשם 223 משחקי NBA, חתם בבחצ'שהיר, ובינתיים מפרק את כל מי שעומד מולו עם תצוגות על מרשימות.

כבר במשחק הראשון שלו ביורוקאפ נגד קלוז' רשם פלין שורה יפה מאוד של 24 נקודות, 7 ריבאונדים, 4 אסיסטים ו-4 חטיפות בדרך ל-29 מדד כאשר במשחק לאחר מכן נגד טורק טלקום אנקרה בליגה המקומית הוא התפוצץ שוב עם 27 נקודות, 9 ריבאונדים, 5 אסיסטים ו-3 חטיפות בדרך ל-27 מדד. גם במשחק השלישי שלו בקבוצה, נגד ונציה ביורוקאפ, פלין היה מעולה עם 16 נקודות, 8 אסיסטים ו-3 ריבאונדים והוביל לניצחון שלישי בשלושת משחקיו הראשונים באירופה.

בעקבות כל אלה, באירופה מדווחים שפלין נמצא על הרדאר של מספר קבוצות יורוליג. "זה לא מפתיע", נכתב בטורקיה, "למעשה, הוא כנראה היה צריך להילקח בחשבון בשלב הרבה יותר מוקדם".

אלא שהדרך של פלין מחוץ לקבוצתו נראית מורכבת במיוחד. בחצ'שהיר בנתה קבוצת כוכבים ביחס ליורוקאפ וסימנה את 25/26 כעונה בה תלך עד הסוף. "היא לא רוצה לאפשר לו ללכת ובכלל אין לו סעיף יציאה", כתבו בתקשורת האירופאית, "קבוצות יורוליג מעוניינות לרכוש אותו ולפצות את הקבוצה, אבל זה נראה כמו אירוע מורכב לאור המטרות של המועדון".