תצליח להתאושש? מכבי ת"א נערכת לאולימפיאקוס

אחרי התבוסה לברצלונה, הצהובים יארחו הערב בבלגרד את הקבוצה היוונית

רותם פלדברג
רותם פלדברג   16.10.25 - 14:58

תגיות: יורוליג

Getting your Trinity Audio player ready...
(Getty)
מכבי תל אביב תארח הערב (חמישי, 22:00) בבלגרד את אולימפיאקוס אלופת יוון למשחקן החמישי במסגרת היורוליג. שתי הקבוצות יגיעו להתמודדות הזו לאחר שהפסידו במחזור הרביעי שנערך לפני יומיים. מכבי תגיע למשחק במאזן של שלושה הפסדים לעומת ניצחון אחד, כשהיוונים יגיעו במאזן 2:2. מכבי הפסידה, יותר נכון הובסה על ידי ברצלונה במשחק רע מאוד שלה, שהיה שונה בתכלית בכל הפרמטרים מאשר משחקיה וניצחונותיה בדרבי במפעל ובמשחק הבכורה שלה בליגת העל. 

התחושות בסביבת הקבוצה לאחר ההפסד לברצלונה לא טובות כמובן. לצד אי המוכנות של הקבוצה, היכולת שעל המגרש עדיין לא טובה מספיק כדי לעמוד כמו שצריך מול היריבות. בקבוצה התאכזבו מאוד מכלל השחקנים שלא הופיעו למשחק, בוודאי במחצית הראשונה שהייתה חלשה מאוד, למעט ממארסיו סנטוס שהיה לשחקן היחידי שבא לידי ביטוי בצורה טובה על הפרקט. 

בקבוצה יהיו חייבים להתעשת ולהציג יכולת טובה הרבה יותר, דומה לזאת שהציגו בדרבי התל אביבי, על מנת להתמודד מול אולימפיאקוס ולקוות להשיג ניצחון שאולי ימנע פתיחת עונה רעה עוד יותר עבור המועדון. ״הקצב של אולימפיאקוס קצת אחר מברצלונה, נצטרך לשמור אותם נכון. אנחנו צריכים להגיב. נצטרך להיות הרבה יותר אגרסיביים, והרבה יותר מוכנים לאינטנסיביות של המשחק״, אמר המאמן עודד קטש

במועדון דיברו עם השחקנים וביקשו מהם לשנות גישה. שמו דגש על ההגנה שנחלשה, ועל האחוזים של הכדורים החוזרים בהגנה שהשפיעו על הקבוצה רבות במשחקים האחרונים. כמו כן דיברו על החשיבות של לפתוח את המשחק בצורה טובה כבר מהרגע הראשון על מנת להימנע מרדיפה אחרי אולימפיאקוס, כפי שקרה לה נגד ברצלונה.