"צריכים אחד את השני": צפו בנאום דימיטריס איטודיס

בהפועל ת"א מרוצים מהשבוע המושלם. גינת: "ניצחון גדול ומשמעותי"

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   18.10.25 - 07:06
Getting your Trinity Audio player ready...

פתיחת עונת הבכורה של הפועל תל אביב ביורוליג ממשיכה להיות מצוינת, כשלאחר הניצחון הצמוד אמש (שישי) על פריז, היא ניצבת במקום הראשון ביחד עם פנאתינייקוס, במאזן 1:4. 

האדומים ניצחו 88:89 את הצרפתים, שהגיעו אחרי רצף של שלושה ניצחונות ועם תואר מלהיבת היורוליג עד כה, כשהיא מובילה את הליגה בפוזשנים, חטיפות וריבאונד התקפה, עם הקלעי המצטיין של המפעל עד כה העונה. 

בר טימור נותר אמש מחוץ לסגל כשגיא פלטין ותומר גינת נרשמו בצוותא עם 10 הזרים. מי שקיבל קרדיט (14 דקות) הוא טיילר אניס שעד המחזור הזה שיחק 4 דקות בלבד. אחרי שהוביל את הקבוצה במחצית הראשונה, ואסיליה מיציץ' לא שיחק כלל ברבע האחרון כשגם אלייז'ה ברייאנט נח לא מעט במחצית השנייה. 

דן אוטורו שוב בלט עם 18 נקודות ו-9 ריבאונדים, כשג'ונתן מוטלי רושם מחזור שני ברציפות בדאבל פיגרס עם 11 נקודות. תומר גינת וקולין מלקולם קלעו שלשות חשובות בחצי השני שהחזירו את החיים לאיטודיס שכבר פיגר ב-8.

תומר גינת סיכם: "פעם שנייה שאנחנו מנצחים השבוע. זה ניצחון גדול ומשמעותי מבחינתנו. זה היה שבוע מאתגר, שתי קבוצות שמשחקות דומה, ולנסיה וגם פריז. זה היה קצב גבוה, משחק שהוא מהיר, היינו בפיגור לא מעט והצלחנו להרים את הראש וזה מעיד על הרבה".

אוטורו בסיום המשחק התלונן על התכווצות שריר אך צפוי להתאמן בצורה מלאה בימים הקרובים. לחבורה של איטודיס מחכה משחק ביום שני מול מכבי ראשל"צ כשמונאקו תתארח בבולגריה בחמישי.

בסיום המשחק, איטודיס העביר מסר לשחקניו: "ברכות על הניצחון. המסר הוא שאנחנו צריכים אחד את השני, אנחנו צריכים אחד את השני. אנחנו לא משחקים אחד נגד השני, אנחנו צריכים אחד את השני. היה לנו שבוע כפול מול שתי קבוצות אנרגטיות, זה בכלל לא קל לשחק מול שתי קבוצות כאלה, והמלחמה שהן נותנות ומצאנו את הדרך והמשכנו להאמין. אז תמשיכו להאמין, באותיות גדולות. אנחנו צריכים אחד את השני, זו הסיבה שאנחנו עושים את זה". צפו >>>