"דרש מילה": למה הייז דייויס סירב להפועל ת"א?

ביוון טוענים: פרטים חדשים על הדרמה שהתרחשה בין הכוכב לאדומים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   15.02.26 - 11:48
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)
מה באמת קרה שם? בפודקאסט היווני "סטרונג סייד", העיתונאי סוטיריס וטאקיס, חשף השתלשלות נוספת שהתרחשה מאחורי הקלעים במאבק בין פנאתינייקוס להפועל ת"א על שירותיו של נייג'ל הייז דיוויס.

"הפועל ופאו הציעו אותו סכום, זה לא היה עניין של כסף", וטאקיס מר, "הפועל פנתה אליו כבר בדצמבר, הוא אמר להם אז שהוא לא רוצה לעזוב את ה-NBA, אבל היה איתם בשיחות. באמת ובתוך ליבו, נייג'ל שלו חשב שכשהוא יעזוב את את ה-NBA, הוא יהיה בהפועל ת"א. זה היה התכנון שלו".

"מה השתנה? הסיטואציה שמתרחשת לאחרונה בהפועל ת"א העלתה אצלו הרבה ספקות", וטאקיס המשיך, "הוא אמר לפאו שהוא סירב בגלל שהוא הבין בין שיש אפשרות שאיטודיס יעזוב. לפי מקורבים לעסקה, הוא ביקש מהפועל ת"א שיתנו לו את המילה שאיטודיס נשאר ולא משנה מה. הוא אמר שהוא לא יחתום על חוזה ארוך אם יש סבירות שהמאמן עוזב". 

"הפועל אמרה לו שהוא נשאר, אבל אף קבוצה לא יכולה להתחייב על דבר כזה, שלא משנה מה המאמן נשאר. זה לא הגיוני", הוא המשיך, "הם ניסו לספר לו אותו להסביר לו שזה פרויקט ארוך טווח ואיטודיס נשאר, אבל זה לא שכנע אותו והוא מבין לאן הרוח נושבת בכיוון הזה, והעדיף ללכת לפרויקט של פנאתינייקוס".