בייקו, יובנוביץ' וכהן ממשיכות בבאר שבע

רשמי: הסגל של העולה החדשה מהדרום ממשיך להתעבות: "גאות בדרך"

נועם שפירא
נועם שפירא   09.06.25 - 13:49
Getting your Trinity Audio player ready...

העולה החדשה ממשיכה לעבוד. לקראת עונת הבכורה שלה בליגת העל לנשים, הפועל באר שבע דימונה הודיעה על שלוש שחקניות נוספות שישמשיכו במועדון - מאי בייקו, יהל יובנוביץ’ ותמר כהן.

בייקו (18, 1.76), בוגרת האקדמיה של איגוד הכדורסל בווינגייט ושחקנית נבחרת הנערות של ישראל, הצטרפה בעונה שעברה לשורות הקבוצה הבוגרת ורשמה עונת בכורה מצוינת בליגה הלאומית עם ממוצעים של 8.9 נקודות ו-8 ריבאונדים למשחק.

הפורוורדית תפתח את עונתה השנייה מתוך שלוש במסגרת חוזה ארוך טווח עליו חתמה בקיץ שעבר.

תומר ירון, מנכ”ל המועדון: "מאי היא סמל לתהליך שאנחנו מובילים כאן – שחקניות צעירות עם בסיס מצוין, שמקבלות קרקע יציבה להתפתח בה ולהפוך לשחקניות מובילות. אנחנו מאמינים מאוד בפוטנציאל שלה, ושמחים שהיא איתנו למסע ארוך טווח".

View this post on Instagram

A post shared by הפועל  ICL באר שבע דימונה (@hb7bcwomen)


יובנוביץ’ (26, 1.76 מ’) תחל את עונתה הרביעית ברציפות במועדון, לאחר שהצטרפה לקבוצה עוד בליגה הארצית, "והפכה עם הזמן לדמות מפתח – מקצועית וחברתית – הן בקו הקדמי והן בחדר ההלבשה".

בעונת 2024/25 בליגה הלאומית, תרמה יובנוביץ’ בממוצע 7.3 נק', 5.7 ריב' ו-2 אס' למשחק. היא הייתה מהשחקניות המרכזיות במסע ההעפלה ההיסטורי של הקבצה לליגת העל, והמשכיותה מהווה עוגן חשוב בבניית הסגל לעונה הקרובה.

"הפועל באר שבע/דימונה גאה להמשיך את הדרך עם שחקניות שגדלו והתפתחו יחד עם המועדון – ומאמינה כי הניסיון, המחויבות והלב הגדול של יהל יובילו להשפעה גם ברמות הגבוהות", מסרו במועדון.

View this post on Instagram

A post shared by הפועל  ICL באר שבע דימונה (@hb7bcwomen)


כהן (20, 1.86), שחקנית נבחרת העתודה של ישראל, תמשיך לעונה שלישית ברציפות במדי הקבוצה.

הפורוורדית, בוגרת עירוני נתניה ומכבי רעננה, הצטרפה למועדון לפני שנתיים והייתה שותפה משמעותית במסע ההיסטורי לליגת העל בעונה החולפת.

View this post on Instagram

A post shared by הפועל ICL באר שבע דימונה (@hb7bcwomen)