21 לרובטברג, רמלה הביסה 65:90 את פ"ת

קפטנית הנבחרת הצטיינה והוסיפה 7 ריב' ו-7 אס', טל נתן עלה למאזן 6:8

נועם שפירא
נועם שפירא   15.01.26 - 21:39
Getting your Trinity Audio player ready...
(עודד קרני איגוד הכדורסל)
(עודד קרני איגוד הכדורסל)
התאוששה. אליצור רמלה חזרה הערב (חמישי) למסלול הניצחונות עם 65:90 מוחץ על בנות "בני" פ"ת  , ושיפרה את מאזנה ל-6:8.

החבורה של טל נתן הגיעה למשחק החוץ לאחר שני הפסדים במשחקים צמודים, והפעם סירבה להשאיר ליריבה סיכוי. את הרבע הראשון היא סיימה ביתרון 12:19, הודות ל-7 נקודות מהירות של עדן רוטברג, ועד למחצית החבורה של טל נתן דאגה לפתוח מבערים בדרך ל-34:49 בהפסקה.

עם זה לא מספיק, עם החזרה מחדרי ההלבשה רמלה טסה לריצת 2:15, שסגרה את הסיפור והפכה את הרבע האחרון לכזה לפרוטוקול בלבד. 

רמלה השיגה 17 נקודות מאיבודים בעוד פתח תקווה סיימה רק עם 7. האורחות קטפו גם 43 ריבאונדים וקלעו ב-40% מעבר לקשת, מול 29 כדורים חוזרים ו-16% בלבד לשלוש אצל המלאבסיות.

רוטברג שהצטיינה בכל המשחק סיימה עם 21 נקודות לצד 7 ריב' ו-7 אס', כשלצידה עם אראלה גבירטנס (14), מיקיה הריברט-הריגן (13 ו-7 ריב), צ'לסי נלסון ואלני בוסגנה (11 כ"א) וליאור גרזון (10) קלעו בדו ספרתי. את המארחת הובילו דניאל אדאמס ובויאנה קובסביץ' אקסית רמלה (14 כ"א), שלא מנעו הפסד שלישי ברציפות. 

שני משחקים לסיום העונה הסדירה, פ"ת במאזן 10:6 בתחתית, בעוד רמלה לה עדיין שני משחקים חסרים עלתה כאמור ל-8:6.