צפו: שער אדיר לגרינווד בניצחון מארסיי

2:3 לחבורה של דה זרבי על טולוז, לאנס השיגה 0:1 חשוב על סנט אטיין

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   07.04.25 - 00:08
Getting your Trinity Audio player ready...

המחזור ה-28 במסגרת הליגה הצרפתית נמשך הערב (ראשון) עם ארבעה משחקים כאשר במשחק הראשון של הערב לאנס חזרה למסלול הנצחונות עם 0:1 קטן וחשוב על סנט אטיין מהתחתית. מארסיי נעלה את המחזור עם 2:3 על טולוז.

מארסיי - טולוז 2:3
האליפות בצרפת כבר הוכרעה וכעת המאבק יהיה על מקומות 2-4, כאשר מארסיי רשמה הערב ניצחון קשה בסיומו של משחק מרתק. בדקה ה-21 המארחת עלתה ליתרון אחרי שער עצמי מוזר של גבריאל סואזו, אך 7 דקות בלבד לאחר מכן, פרנק מאגרי איזן כאשר אותו סואזו בישל את הגול.

בדקה ה-57 מייסון גרינווד החזיר את המארחת ליתרון עם שער אדיר מחוץ לרחבה, ובדקה ה-64 קיבלנו עוד שער נהדר, עם בוולה של אדריאן ראביו. טולוז רק הצליחה לצמק בדקה ה-76 ולא מעבר.

לאנס - סנט אטיין 0:1
לאחר שאירבן קרדונה החמיץ פנדל עבור סנט אטיין בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, בדקה ה-75 גודווין קויאליפו נותר חופשי ברחבה בצד השני וניצל זאת על מנת לגלגל כדור שטוח לרשת, איתו גם קבע את תוצאת המשחק.

לאחר הניצחון לאנס שיפרה את מאזנה ל-42 נקודות שמספיקות למקום התשיעי בטבלה, כאשר היא ממשיכה במרדף שלה אחרי המקום באירופה שתאורטית עוד ניתן להשגה עבורה. סנט אטיין מנגד מסובכת מאוד מתחת לקו האדום, עם 23 נקודות במקום ה-17 והלפני אחרון. צפו בתקציר >>>


מונפלייה - לה האבר 2:0
אם המארחים קיוו להשיג ניצחון שישאיר להם סיכוי להישרדות, אז היום הם איבדו כמעט רשמית את הסיכוי להישאר עם הפסד ביתי מאכזב ליריבה, שהצליחה לעלות מעל לקו האדום. שני השערים הגיעו במחצית הראשונה מרגליהם של יאסין קצ'טה ועבדולאי טורה.

צפו בתקציר >>>

ריימס - שטרסבורג 1:0
העונה המצוינת והמומנטום האדיר של האורחת נמשכו הערב עם ניצחון חמישי ברציפות, שמעלה אותה למקום הרביעי שמוביל לליגת האלופות בעונה הבאה. השער היחיד במשחק הגיע כבר בדקה הרביעית, שהיה שער הבכורה של איסמעל דוקורה הצעיר. בדקה ה-98 שני הצדדים ספגו כרטיס אדום לאחר עימות. 

ראן - אוקזר 1:0

צפו בתקציר >>>