שיא עולמי חדש? הקצב ההיסטורי של באיירן

הבווארים מתקרבים לשיא בן 78 שנה. וגם: מצבו של נוייר אחרי הפציעה במחצית

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   07.03.26 - 07:49
Getting your Trinity Audio player ready...
Alexander Hassenstein/Getty Images
Alexander Hassenstein/Getty Images
מתקרבת להיסטוריה. באיירן מינכן הביסה אמש (שישי) 1:4 גדול את בורוסיה מנשנגלדבאך, כשהקבוצה עם 66 נקודות מ-75 אפשריות עד כה העונה בגרמניה. מעבר לכך, הבווארים הבקיעו את השער ה-92 שלהם וצריכים עוד תשעה שערים כדי לשבור שיא מתקופת גרד מולר.

בהתחשב בכך שנותרו עוד תשעה משחקים לסיום העונה ובכך שבאיירן הבקיעה עד כה 3.7 שערים למשחק, ייתכן כי היא תשבור את השיא כבר בתחילת אפריל. הקבוצה אף עשויה להשוות את שיא כל הזמנים של טורינו מ-1948, כאשר סטטיסטית היא בדרך לשם.


חרף הניצחון המרשים, במשחק בו הארי קיין זכה למנוחה, הרגע המשמעותי ביותר היה הפציעה של מנואל נוייר במחצית. השוער בן ה-40 נפצע פעם נוספת העונה כשהוא בספק לאטאלנטה. וינסנט קומפאני הבהיר: "הוא הרגיש משהו בשוק. המשחק הבא קרוב. נראה מה יקרה".

המנהל הספורטיבי מקס אברל המשיך: "נבדוק את נוייר. נראה מה המצב שם, אבל לפי המידע שברשותנו לא מדובר בפציעה רצינית מדי". נוייר התמודד עם מספר פציעות דומות העונה וחזר לאחר זמן קצר, מה שעשוי להוביל למנוחה ארוכה יותר הפעם.