תגיות: ליגת העל
עונת 2021/22 כבר (כמעט) בספרי ההיסטוריה. זמן להתחיל לתכנן את העונה הבאה, והמשימה הראשונה (בדרך כלל), היא מינוי מאמן. להלן תמונת מצב ב-14 קבוצות ליגת העל.
האזינו לראיון המלא
מכבי חיפהבינואר האחרון האריך ברק בכר את החוזה במועדון עד 2024 והוא יאמן את האלופה (ואולי גם מחזיקת הגביע) גם בעונה הבאה. לפחות.
הפועל ב"שעדיין לא התקבלה החלטה לגבי תפקיד המאמן. אליניב ברדה עדיין בתמונה, למרות רצונו להיות מנהל מקצועי. בעבר הוזכרה גם מועמדותו של סלובודן דראפיץ'.
מכבי ת"אלמרות שלמכבי ת"א יש אופציה להאריך את חוזהו, מלאדן קרסטאיץ' לא ימשיך לאחר שסיים עונה ללא תואר. האקס ולדימיר איביץ' מועמד להחליף אותו.
מכבי נתניהבני לם חתום גם לעונה הבאה, ולאור ההצלחה העונה, נראה שהחתונה הזו תמשיך בזמן הקרוב לפחות.
הפועל ת"אחוזהו של קובי רפואה הוארך אוטומטית לעונה נוספת לאחר שהשיג את המקום בפלייאוף העליון. נכון לעכשיו, אם לא יהיו הפתעות, ובהפועל ת"א תמיד יש הפתעות, הוא נשאר.
בני סכניןעדיין לא נסגר הנושא. המאמן הנוכחי חיים סילבס, סלובודן דראפיץ' ומרקו בלבול הם המועמדים. נערכו גישושים עם שני האחרונים, ההחלטה תתקבל בתום העונה.
עירוני קרית שמונהלמרות שסיים את העונה עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, סלובודן דראפיץ' לא המשיך בק"ש, שהודיעה על מינויו של מנחם קורצקי למאמן עוד לפני שהסתיימה העונה. מאמן חדרה בעונה שחלפה חתם לעונה אחת.
הפועל חדרהאחרי ההחלטה של ניר ברקוביץ' שחדרה פחות מתאימה לו, שמותיהם של ניסו אביטן, שרון מימר וחיים סילבס עלו, אבל לבסוף הוחלט להעניק הזדמנות לעוזר המאמן בעונה החולפת, אסף נימני.
הפועל חיפהזמן קצר לאחר סיום העונה, ולאחר שכבר נפרדה מאלישע לוי, הקבוצה הודיעה על מינויו של ניר קלינגר לקדנציה נוספת במועדון.
בית"ר ירושליםיוסי אבוקסיס לא מחזיק בחוזה לעונה נוספת, וכרגע המצב במועדון לא ברור בשל ההסתבכות של משה חוגג. כנראה שבית"ר הולכת לקיץ ארוך.
מ.ס. אשדודרן בן שמעון מחזיק בחוזה גם לעונה הבאה (וגם לזו שאחריה), ולמרות דיבורים על עניין מקבוצות אחרות, נדמה שהוא ימשיך באשדוד.
הפועל ירושליםזיו אריה אמנם סיים את חוזהו, אבל הוא זוכה להערכה במועדון וצפוי לחתום בקרוב על חוזה חדש.
בני ריינהאדהם האדיה, שעלה את הקבוצה ליגה, סיכם את תנאיו וימשיך גם בליגת העל, אבל יקבל תוספת כח בדמות ירון הוכנבוים, שישמש כמנהל מקצועי.
סקציה נס ציונהסיבוב הפרסה של ניר ברקוביץ' צפוי להחזיר אותו אל חיקה החם של העולה החדשה לליגת העל. מי שהעלה את הכתומים גם ינסה לצלוח במשימת השארתם בליגת העל, אחרי שכבר חתם בחדרה והתחרט.
השתתפו בהכנת הידיעה: תומר לוי, מוטי פשכצקי, יגאל גולדשטיין, שירי אלג'ם והדר יעקבי.