תגיות: ליגת העל
אחרי היכולת המצוינת שהציגה בית"ר ירושלים בניצחון 2:3 על מכבי פתח תקווה, הקבוצה מהבירה ממשיכה בהכנות שלה לקראת המפגש מחר (חמישי), נגד הפועל חיפה, ובאסיפה שערך אתמול מאמן הקבוצה יוסי אבוקסיס, הוא התייחס בין היתר לפרדי פריידי, שרשם כמה החמצות גדולות במשחק האחרון.
"זה היה המשחק הכי טוב שלך בארץ מאז שהגעת", החמיא המאמן לחלוץ והוסיף: "לא מעניין אותי שלא כבשת, עשית המון דברים ויצרת המון מצבים". אבוקסיס התייחס גם לירדן שועה, "אתה מוכיח לעצמך שאפשר גם לעבוד קשה וגם לעשות דברים יפים בהתקפה, זו הדרך להצליח".
בנושא אחר, גדי קינדה נחת היום בישראל לקראת החתימה הרשמית אצל מכבי חיפה. בבית"ר כזכור טוענים שלפי ההסכם שלהם מול השחקן, זכות הראשונים על השחקן בארץ היא שלהם ולכן הגישו תביעת בוררות נגדו.
אבוקסיס דיבר במסיבת העיתונאים לקראת הפועל חיפה: "כמובן שבסיבוב אנחנו רוצים להשיג יותר נקודות מה-18 שהשגנו. זה מציב אותנו אומנם בשישייה הראשונה, אבל בגלל שאנחנו במינוס ארבע אנחנו בפיגור ובגלל זה בסיבוב השני נצטרך להשיג יותר נקודות כדי להיות בפלייאוף העליון. זה אפשרי ואנחנו בהתקדמות. נראים טוב, משחקים יותר טוב וצריכים המשכיות".
טימותי מוזי בספק קל למשחק בשבל רגישות במפשעה, אבל צפוי להיכלל בו ואולי גם לפתוח. דור מיכה צפוי לחזור לסגל אחרי פציעה, כאשר דן עזריה, מירון ג'ורג' ובן ביטון עדיין לא בסגל. בית"ר ירושלים עדיין מתלבטת כיצד לנהוג בטרזי תומא שלא חוזר לעצמו, ונראה שהימצאותו בארץ ללא משפחתו שוב מקשה עליו מאוד להציג יכולת טובה. בקבוצה ישקלו כיצד לנהוג איתו, ואולי יעדיפו לשחרר כדי להביא זר אחר בנוסף לזר בעמדת הבלם שהם מחפשים.בנושא אחר, בית"ר ירושלים הודיעה הערב על שחרורו של השוער נתנאל דלויה - שעבר לשורות הפועל כפר סבא מהליגה הלאומית. גם הבלם ליאל דרעי הושאל להפועל רעננה מליגה א'.