תגיות: הפועל חיפה, ליגת העל ווינר, מכבי פתח תקווה
הפועל חיפה רשמה את אחד המשחקים הטובים שלה העונה, אחרי שרשמו היום (שבת) 1:5 מוחץ על מכבי פתח תקווה, כשהכוכב של האדומים מהכרמל, גיא מלמד, כבש שלושער ענק. בסיום המשחק התייחס השחקן לעתידו ולמשחק המצוין שרשם.
"מרגש מאוד", הוא אמר, "שלושער עם סרט קפטן, הרגשה עילאית. מרגש מאוד, מועדון כמו הפועל חיפה, מרגיש סומכים עליי. גאווה גדולה ומקווה שדור מלול לא יעשה לי בעיות"."העתיד? הקהל נכנס לי ללב", אמר המלפפון החם של הליגה, "אני מעריך כל פעם שהוא מריע לי. מרגש מאוד, אני לא רוצה להתרכז בחלון ההעברות. רק במשחק הבא, להבקיע, להנות ולשמח את הקהל. אני מנסה לא לחשוב יותר מידי על המספרים, רק רוצה שנידבר לצמרת ונבטיח פלייאוף, המספרים יבואו. היום עוד שחקנים הבקיעו וזה חשוב למרקם הקבוצתי".
בצד השני, תמיר לוזון התייחס אחרי התבוסה: "תוצאה לא נעימה בלשון המעטה, אפשר להפסיד לא ככה. הפסדנו 3:2 מול מכבי ת"א והיינו שם עד הסוף, ודווקא פה נשברנו מנטלית. זה קורה יותר מידי השנה שאנחנו נשברים. זה לא צריך לקרות, חייבים לשפר את זה. נקווה בפעם הבאה""קשה להרים קבוצה מ-5:1, זו סטירה מצלצלת, אבל אין מה לעשות. זה היופי ולא היופי. גם במשחקים כאלה צריך להרים את הראש. נתאושש ונקווה שכל השחקנים העמוסים יתאוששו, יש לנו שבוע בלי משחק באמצע. ננסה למחוק את הרושם שעשינו היום". "כל הכבוד גם להפועל חיפה, כל הכבוד להם על ההכנה, הם היו טובים יותר, מגיע להם לנצח. אין ספק שזה אתגר, אני ידעתי למה אני נכנס. לא הנחיתו את זה עליי. אני מאמין בעצמי וביכולות שלי, אבל עם טיפה תיקונים נצא לדרך חדשה".